HŰHA

Kínos! Ezek a celebek legviccesebb retusbakijai

Sok sztár hajlamos elfelejteni, hogy a kevesebb néha több! Már ami a filtereket illeti... Szexinek és stílusosnak szánt fotók, amik inkább röhejesre sikeredtek.
  • Szerző: M.D.

Csábos mosoly, hibátlan arcbőr, karcsú derék és tökéletesen kerekedő popsi… A közösségi oldalakon mindenki igyekszik kicsit szebbnek mutatni saját magát, a celebek pedig még annyira sem engedhetik meg, hogy ne tökéletesen fessenek rajongóik előtt.

Túlzott igyekezetükbe azonban gyakran csúszik hiba és agyonretusált szelfijeik emiatt sokszor félresikerülnek. Nem volt tehát nehéz dolgunk összegyűjteni a legröhejesebben sikerült celebképeket.

Baukó Éva, Cinthya Dictator és Aleska Diamond  pár hete a TV2 aluájában futottak össze, és ha már így együtt voltak, egyszerűen muszáj volt lőniük egy közös fotót. A hármas szelfit aztán egy okostelefonos képszerkesztő alkalmazással varázsolták ilyenné. Hogy ez közös munka volt-e, azt nem tudjuk, a végeredmény viszont erősen kérdőjeles...

 

"A legjobbak

Posted by Baukó Éva on 2015. június 28.

A bugyigyűjtő napdárdíva, Kiszel Tünde sem spórol a vakuval! Tünci előszeretettel posztol magáról képeket a legkülönfélébb  élethelyzetekben, és általában az effektezést sem sajnálja posztolás előtt. Ti mit szóltok vakító szépségéhez?

 

Kellemes, szép estét kívánok szeretettel!Posted by Szeretjük Kiszel Tündét on 2015. április 14.

Tünci egyik legmeghökkentőbb fotóját még 2010-ben lőtte rodoszi vakációja alatt. A kilátás egyszerűen mesés, a kis Donatella is bájosan mosolyog  a kamerába, Tünde feje azonban mintha külön életet élne a testétől! Erősen montázs-gyanús a történet!

 

De a következő Kiszel kép sem stimmel. Mintha a haja és a copfja is elhalványult volna... Mondjuk a ráncok így biztosan nem látszódnak.

Liptai Claudiának véleményünk szerint nem feltétlen lenne szüksége az effektarzenálra, a mostanában cukrászkodással is kacérkodó színésznő azonban úgy tűnik, szeret kísérletezni a filterekkel. Ezen a fotóján az összes tökéletesítő trükköt egyszerre vetette be! A hatás azonban kérdéses, és ezt a kommentelők sem hagyták szó nélkül...

"Ha az életem múlna rajta, akkor sem mondtam volna meg, hogy ez a Claudia! Egyáltalán nem találok benne saját arcvonást !" -kritizálta egy hozzászóló a túlretusált szelfit.

 

Ma este bemutató a Játékszínben! Nagyon izgulok!!!!!!!

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on 2015. május 6.

Sarka Kata valódi fotódömpinggel árasztja el Facebook és Instagram oldalait. Ezt a szelfit még azelőtt posztolta, hogy elindult volna Cannes-ba, egy nagyszabású divatbemutatóra. A természetellenes sárgaságra az egész szerkesztőség kereste a magyarázatot. Hiába...

 

Indulás Cannesba! Az Aktív-ban ti is láthattok mindent az utunkról jövő héten! #magyarorszagszepe #fashionshowinmonaco

Posted by Sarka Kata on 2015. július 4.

Jolly és Suzy, a modern mulatós zene álompárja szintén nagy képszerkesztő-bajnoknak számít! Idilli családi fotójukból pedig egy igazán szürreális próbálkozás született...

 

Játszóházban együtt a család

Posted by Jolly & Suzy és a Románcok Csillagai on 2015. június 23.

VV Seherezádé dekoltázsvillantós szelfijében is kerestük a természetességet. Bármennyire is akartuk, mégsem találtuk....de a kommentelők sem!

"Leszokhatnál már arról, hogy lassan rajzfilmfigurává retusálod magad, semmi emberi nincs már ezeken a képeken.. Ráadásul mindegyiken egy láthatatlan szívószál van a szádban..." - szólt be egy hozzászóló a szőkeségnek.

A retusálási és az effektek iránti láz nemcsak a celeblányokat, hanem a mulatós egyik királyát, MC Hawert is gyakran elkapja. Bár ne tenné...!

Mosolygós képet akartatok, hát itt van... :) Ezzel kívánok mindenkinek szép estét, és nyugodalmas jó éjszakát! :)

Posted by MC Hawer on 2014. december 5.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?