HŰHA

Kíméletlen kritikát mondott Zacher Gábor: ez a baj az emberekkel

A neves toxikológus hasznos tanácsokkal látta el az embereket, hiszen a karácsonyhoz közeledve egyre több olyan alkalom kínálkozik, amikor káros lehet a mértéktelenség és pazarlás.
  • Szerző: ripost

Óvatosságra inti az embereket Zacher Gábor, hiszen a karácsonyi készülődésben könnyen kerülhet a mértéktelenségre a hangsúly.

A neves toxikológus szerint az ünnepek közeledtével mindenki több és nagyobb ajándékokat akar venni, jóllehet, az eszetlen költekezést a vidám napok elmúlásával a legtöbben megbánják.

Ugyanígy vélekedik a céges és baráti karácsonyi összejövetelekről is, ahol szintén hamar eltúlozható a napi alkoholmennyiség. 

"Karácsonykor jön a féktelen zabálás, mindenki kompenzál... Már most olyan sorok állnak a boltokban, mintha az emberek arra készülnének, hogy két hónapig semmi nem lesz nyitva. Hihetetlen gáz módon tudunk pazarolni. A vendégjárás során mindenki iszik, aminek komoly veszélyforrása lehet. Csakúgy, mint a céges karácsonyi bulikon, ahol az ingyen kaja és ingyen pia következtében jól öltözött fiúk és kiskosztümös lányok összehányva, beszarva, behugyozva kompenzálva buliznak csak azért, mert ingyen van. Ilyenkor semmiben nem ismerjük a mértéket, sem ajándékvásárlásban, sem evésben, sem pedig ivásban" - jelentette ki a FEM3 Caféban Zacher, aki mindenkinek azt tanácsolja, hogy két pohár italnál többet soha ne fogyasszanak.

 

És ezeket olvastad már?