HŰHA

Kim Basinger tönkrebotoxolta az arcát. Ijesztő!

A természet ugyan kegyesen bánt Kim Basingerrel, ám ő mégis úgy döntött, hogy elcsúfíttatja magát a plasztika sebészével.
  • Szerző: The_M

Újabb nevet húzhatunk le az örök szexszimbólumok listájáról. Kim Basinger ugyanis már nem szívdöglesztő. Az Oscar-díjas színésznő új filmje, a The 11th Hour Santa Monica-i premierjén döbbentette meg a jelenlévőket átalakított külsejével.

Nagyon elbánt magával

Egy hatvanegy éves nőn persze senki nem kérheti számon, ha nem úgy néz ki, mint a harmincas éveiben. Ám Kim remekül tartotta magát, a természet kegyesen bánt vele, és még néhány hónapja is gyönyörű volt. Csak éppen ő nem így látta a dolgot, és plasztikai sebészhez fordult. A doktornál tett látogatása pedig nem sült el a legjobban, és csak csúnyítani sikerült rajta.

Féltékeny a lányára

Kim állítólag azért döntött a plasztikáztatás mellett, mert a lánya az utóbbi két évben teljesen elhomályosította, és ez rosszat tett a hiúságának. A tizenkilenc éves Ireland Baldwint imádják az internetre feltöltött szexi képei miatt, és modellként is egyre jobban fut a szekere. A sikerének pedig hiába örül Basinger, az rendkívül zavarja, hogy nála  szebbnek kiáltották ki egyetlen gyerekét.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?