HŰHA

Kifakadt Szikora Róbert: ez a véleménye az Eurovízióról

Felháborodást váltott ki az emberekből az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntője. Sokan igazságtalannak érzik a verseny eredményét. Szerintük olyan országok dalai jutottak a fináléba, amelyeknek semmi keresnivalójuk nincs ott.
  • Szerző: ripost

Kedd este rendezték meg Tel-Avivban a 64. Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjét. A versenyben Pápai Joci hetedikként állhatott színpadra Az én apám című szerzeményével, ám a zsűritől és közönségtől sem kapott elég pontot ahhoz, hogy a szombati fináléban is elénekelhesse a dalát. Az eredmény nagy felháborodást váltott ki az emberekből, a műsor után nem csak hazánkban, de a külföldi oldalakon is rengetegen nyilvánították ki nemtetszésüket Joci helyezésével kapcsolatban.

Szikora Róbert is azt nehezményezi, hogy olyan országok léphetnek újra színpadra, amelyek, véleménye szerint, meg sem ütötték azt a szintet, amit Pápai Joci képviselt.

"Úgy érzem, az Eurovíziónak már nincs súlya. Sőt, inkább vicces, hogy olyan országok jutottak a fináléba, mint San Marino vagy akár Izland."

Már az fájdalmas volt, hogy ezeket a produkciókat végig kellett nézni, nem hogy még a döntőig jutnak

- kezdte a %%-nak az R-GO énekese, aki még mindig értetlenül áll a történtek előtt. Úgy érzi, sok előadó nem érti az Eurovízió lényegét, és ahelyett, hogy a dalukkal érvényesültek volna, hagyták, hogy a vizuális elemek vigyék el a show-t.

"Én a műsorban nem láttam még egy olyan erős karaktert, mint amilyen a Joci. Õ értéket képviselt ebben a versenyben. A többinél ez hol volt?! Az én véleményem szerint Joci a tehetsége és a dala alapján akár meg is nyerhette volna ezt a versenyt, de őt kitúrták a fináléból! " - fogalmazott határozottan Szikora

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a %% napilap csütörtöki számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?