HŰHA

Kiderült, mikor lesz apa a botrányairól híres magyar sztár!

A rapper szerelmes utazáson vett részt kedvesével, Csillával, akivel már a családalapítást tervezgetik.
címkék:
  • Szerző: mdna

Hamarosan kopogtat a gólya Cutisnél és kedvesénél, Csillánál. A rapper, aki mostanában a botrányaival került az újságok címlapjára, már szívesen lenne apa, ennek érdekében pedig mindent meg is tesznek.

"Januárban megyünk két hétre Dominikára, ha ott nem jön össze a baba, akkor soha!" - árulta el a terveiket Curtis a FEM3 Caféban.

Ez pedig azt jelenti, hogy jövő ősszel a Széki család már legalább egy taggal fog bővülni. Ehhez a körülmények is ideálisak, hiszen nem is olyan régen költöztek Csobánkáról Budapestre, az új lakásban már bőven lenne hely a kicsinek.

Csilla és Curtis ráadásul most ünnepelték az egyéves házassági évfordulójukat. És bár a családi idill megkérdőjelezhetetlen, Csilla nem tagadja, mindkettőjüknél felbukkannak olyan rajongók, akik túlmennek egy bizonyos határon.

"Tudom, mit választottam, de amikor bizonyos rajongók elmennek egy olyan szint fölé, ami már nem fér bele, az zavar. Ilyen például, amikor nem is vesznek tudomást arról, hogy én is ott vagyok, amikor ölelgetik" - mesélt a tapasztalatairól Csilla.

Ám, ami még meglepőbb az, hogy Curtis sokkal féltékenyebb, mint kedvese, sőt, saját bevallása szerint ő nem is tudná elviselni azt, amit a kedvese eltűr érte!

Volt példa arra, hogy elmentem a boltba, és felhívott, hogy mégis hol vagyok, miért tart ennyi ideig egy bevásárlás?

A pár mindkét tagját zavarják a rajongók üzenetei, főleg a kései SMS-ek, de mindketten bíznak annyira a másikban, hogy ezt kezelni tudják. Ha pedig megérkezik a kisbaba, még inkább szükség lesz erre a bizalomra, hiszen Csilla akkor már nem kísérheti el minden koncertre a férjét.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?