HŰHA

Kiderült: ezért hízott meg Király Viktor

Király Viktort látványosan kerekdeddé teszi a szerelem. Ezt ő maga is tudja, és igyekszik is tenni ellene.
  • Szerző: Ripost

Többeknek is feltűnt, hogy Király Viktor a Sztárban Sztár alatt felszedett pár kilót. Míg a műsor sajtótájékoztatóján még jóval vékonyabb volt, a mostanában készült fotókon bizony már látszik, kikerekedett az arca. Vajon összefüggésben van mindez azzal, hogy a Sztárban Sztár versenyzője két hete kürtölte világgá, hogy rátalált a szerelem? Egy barna szépség, Virág Anita rabolta el a szívét, s bár a nyilvánosság csak nemrég értesült róla, a kapcsolat már jó ideje tart.

Viktort ráadásul nem először kerekíti ki a szerelem. 2011-ben a táncos Forrai Bea oldalán szaladtak fel rá a kilók. Akkor egy magazin "jó pasi" választása sarkallta némi gyúrásra.

"Valóban nagy a konkurencia, és bevallom, szeretnék egyszer úgy kinézni, mint Kucsera Gábor, de nem fogok. Felszedtem néhány kilót, de most mindent elkövetek, hogy lemenjen, hiszen nekem a jó kondi, a csúcsforma nem csak a megjelenés miatt fontos.

Szóval ez nemcsak arról szól, hogy hogyan nézek ki, de arról is, hogy bírjam szusszal a másfél órás koncertet

- mondta az énekes korábban.

Viktor most is mozgással szeretne visszatérni a korábbi állapotához, bár bevallotta, nem különösebben rajong a sportokért.

"Belenézek a tükörbe, és ha azt látom, hogy ez így nem jó, akkor nincs mese, elmegyek mozogni.  A családunk nem túl sportcentrikus. A mi életünk a zenéről szól. Apukám is ilyen. Minden reggel eljár úszni, de nem azért, mert annyira sportolni akar, hanem azért, hogy dumálgasson a haverokkal a jakuzziban"

- mesélte nevetve Viktor, akinek még most is vigyáznia kell a bokájára, hiszen májusban kosarazás közben szenvedett részleges szalagszakadást. Emiatt a Sztárban Sztár első adásaiban még rögzítővel a lábán táncolt. Idő közben pedig újra szerelmes lett, így érthető, hogy szívesebben tölti romantikus vacsorákkal az estéket, mint gyúrással.

És ezeket olvastad már?