HŰHA

Kiderült, erre költi a nyereményét Pintér Tibor és kedvese

A színész és fiatal barátnője nem csak magukra gondoltak, amikor arról kellett dönteniük, hogy mit vásároljanak A legbátrabb párosban nyert tízmillió forintból.
  • Szerző: Ripost

Nem csak magukra, de a szeretteikre is költenek A legbátrabb párosban nyert pénzből Pintér Tiborék. A színész és barátnője, Frida tízmillió forintot nyertek a műsor kedd esti adásában, amit az előre leforgatott részek miatt már egy ideje kézhez kaptak.

„Én félreteszem és leköttetem a pénzem egy részét, illetve anyukámnak vásárolok egy autót, mert még sosem volt sajátja. Emellett az iskolai tandíjat és a jogosítványt finanszírozom majd belőle" – mondta el Frida szerdán a FEM3 Caféban.

Tibor már elköltötte a nyeremény rá eső részének javát, de a családtagjainak is tett félre belőle.

„Ez a pénz már el is ment a Nemzeti Lovasszínház lovainak takarmányozására. Emellett a gyermekeimnek és az édesanyámnak is félretettem egy összeget, hogy ha bajban lennének, tudjak nekik segíteni” – árulta el a színész.

Tibor és Frida úgy érzik, összekovácsolta őket a Máltán töltött időszak, mert bár sokat veszekedtek, mégis jobban megismerték és tolerálják egymást.

És ezeket olvastad már?