HŰHA

Kiderült az igazság, ezért vonul vissza Tóth Gabi

Mindenki meglepetésére a népszerû énekesnő háttérbe szeretne vonulni. A pontos okokat testvére, Vera, és menedzsere árulta el.
  • Szerző: TN

Tóth Gabi váratlan bejelentést tett: a jövőben elmaradnak a testvérével  közös koncertek. Sokan attól tartottak, hogy ismét összekapott a nővérével, hiszen legutóbb akkor nem álltak egy színpadra, amikor komoly vita alakult ki közöttük.

A %% kiderítette: szerencsére ezúttal nem ez a helyzet.

Sosem volt még olyan harmonikus a kapcsolatunk, mint most. Gabi valami nagy dobásra készül, így megértem a döntését

– mondta el lapunknak Vera, aki elárulta, Gabi jó időre, legalább egy évre hátat fordít a médiának.

„Szeretne stílust váltani, egy új projektbe kezdeni, amiben végre önmaga lehet. Összegezte az elmúlt éveket, és eldöntötte, alkotni akar valamit. Elvonul gondolkodni, hogy picit bulvármentesen élhessen. Úgy szeretne majd visszatérni, mint egy igazi művésznő. Erre kell neki ez az egy év! Aztán lehet, meggondolja magát”

– tette hozzá Vera.

Természetesen a hírekkel kapcsolatban próbáltuk megkeresni Gabit is, aki rögtön a menedzseréhez, Schiwert-Takács Lászlóhoz irányított bennünket.

„A hír igaz, Gabi most kicsit kivonul a magyar médiából. Persze a tavaly elvállalt fellépésekre el fog menni. De az újabb megkereséseket biztosan elutasítjuk. Tizenkét év intenzív koncertezés után eljött az idő, hogy a munkára koncentráljon. Én pedig maximálisan támogatom ebben őt. Szüksége van a pihenésre.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?