HŰHA

Kiderült: Árulja otthonát Gesztesi Károly!

A színész körül újra felgyorsultak az események! Vajon mi állhat annak hátterében, hogy eladóvá vált otthona?
  • Szerző: T.B.

Korábban egy telek és egy kertkapu választotta el Gesztesit volt párjától, Nikitől, most csak egy ajtó. Nem sokáig: a színész eladja ikerházát. 

Öt évvel ezelőtt építtette saját tervei alapján azt a budakalászi, hatalmas, több mint kétszáz négyzetméteres ikerházat Gesztesi Károly, amely most eladóvá vált. A színész, aki a hétvégén ittas vezetés miatt került bajba, tovább akar állni, meg akar szabadulni a kacsalábon forgó, pezsgőfürdős ingatlantól, és minden jel azt mutatja, hogy Liptai Claudia előtti élettársa – akitől három fia született –, Niki is vele tart. Károly ugyanis az ikerház mindkét lakását hirdeti, azt is, amelyben az asszony és közös gyermekeik élnek.

"Több érdeklődő is akadt már az ingatlanra, de konkrét ajánlat még nincs. Mindkét lakás amerikai konyhás nappalival ellátott, összesen a kettőben nyolc szoba van. Az egyik oldalon kandalló, és egy jakuzzival ellátott panorámaterasz gondoskodik a hangulatról. Az ikerház két felét egy rejtett átjáró köti össze a gardróbokon keresztül. De igény szerint ez befalazható" - mondta a Borsnak az ingatlanos.

Köztudott, a színész és Liptai kapcsolata azért romlott meg, mert Claudia nem bírta elviselni, hogy férje közös otthonuk szomszédságába költöztette Nikit és az akkor még két közös gyermeküket. Akkor a két ingatlant egy udvar és egy kerítés választotta el egymástól. 2015-ben pedig Károly bevallotta, Niki legkisebb gyermekének, Áronnak is ő az édesapja. A kisfiú akkor fogant, amikor még házasságban élt Claudiával.

És ezeket olvastad már?