HŰHA

Kiborultak a rajongók: megalázta a Sztárban Sztár zsűrije Tolvai Renit

Az énekesnő a negyedik helyen végzett a TV2 sikermûsorában, ám a rajongókat nem ez, hanem sokkal inkább a zsûri hozzáállása zavarja.
  • Szerző: Ripost

Nem tudják túltenni magukat Tolvai Reni rajongói azon, amit az elmúlt hetekben a Sztárban Sztárban láttak.

Az énekesnő a TV2 sikerműsorában a negyedik helyen végzett, de a rajongóit nem ez, sokkal inkább a zsűri kritikái zavarják.

Tény, hogy Liptai Claudia, Majka, Stohl András és Papp Szabi nem bántak kesztyűs kézzel az énekesnővel. Többször kritizálták őt a testalkata miatt, legutóbb Stohl András azt mondta a Végvári Ádámnak öltözött Reninek, hogy jobb pasi, mint amilyen nő.

"Hagyjad! Bunkó volt nagyon, én is csak néztem! De te egy gyönyörű, csinos, tehetséges nő vagy! Gratulálok! És ne foglalkozz vele! Nincs igaza!" - írta Reninek egy rajongó, akit több másik követett.

"Hogy lehet ilyen hülyeséget mondani?!" - kontrázott egy másik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

"Stohl beszólása durva volt. Az esti rutin videóban is látható volt, hogy nem igaz! Szerintem Rita Oraként is szép voltál/vagy és szerintem a szett is jól áll(t)! Pedig volt/olvastom olyan hozzá szólást, hogy előnytelen. A fekete haj is jól állt, mikor a bulizós Dorina voltál Reni!" - jelentette ki az énekesnő egyik hódolója.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?