HŰHA

Kiborította a rajongókat Dér Heni fedetlen popsija

Az énekesnő merész öltözetben állt kamera elé, de ez nem mindenkinek tetszett. Kulcsár Edina viszont a védelmére kelt, és helyretette a kritikusokat.
  • Szerző: ripost

Elképesztően szexi fotót osztott meg a rajongóival Dér Heni! Az énekesnő egy fenekén kilyukasztott nadrágban mutatta meg tökéletesen kidolgozott testét, ám meglepő módon ez nem minden rajongója tetszését nyerte el.

Egyikük különös kritikát fogalmazott meg.

"Tagadhatatlan, hogy szép és formás, de iszonyat közönséges. Egy igazi nő szerintem ilyen képet nem publikál, de ez csak az én véleményem" - írta rajongója Heninek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

Kulcsár Edina is látta a megjegyzést, és rögtön védelmébe vette az énekesnőt. Elmondta, hogy szerinte Heninek egyáltalán nincs mit szégyellnie.

"Szerintem a közönséges nem itt kezdődik... Aki ismeri Henit, az tudja, hogy bevállalós... Neki ilyen a stílusa. Ha jól látom, éppen egy klipforgatása volt, amibe igen is kell az extra öltözés és ha már ilyen szép idomokkal rendelkezik, miért is ne hozhatná azt előtérbe? Akkor Beyoncé is közönséges? NEM! Mindenki imádja a külföldi előadókat... nem csak a hangjuk miatt, hanem a stílusuk miatt is. Attól pedig senki helyében nem félnék, hogy ezt a példát követik majd a gyerekek. Nem a melle lóg a szájába, mert akkora az implantátuma, hanem szép kerek popsija van, amiért nap mint nap dolgozik! Legyen is rá büszke és ezt a példát bátran kövessék is. A testmozgás elengedhetetlen!" - írta az elégedetlen rajongónak Edina, amit Heni megköszönt neki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?