HŰHA

Kibeszélte Bochkor hálószobatitkait Várkonyi Andrea

Néhány éve még elképzelhetetlennek tûnt, hogy a csinos tévés önfeledten mesél majd magánélete pikáns részleteiről. Most ez is megtörtént.
  • Szerző: BDF

Teljesen új stílust öltött magára Várkonyi Andrea. Alig fél év alatt sikerült levetkőznie a "híradós" szerepet, és ma már önfeledt, pimasz tévésként építgeti tovább karrierjét. A napokban Kasza Tibi látta vendégül a csinos műsorvezetőt a Kasza konyha című internetes főzőshow-ban, ahol nem csak a gasztronómiáról esett szó.

"Azt mondja a Gábor, hogy a felvilágosítást ugyan nem ő végezte,

de az igazán nagy titkokat, a Kámaszútra legsötétebb bugyrait, azt ő mutatta meg neked.

– incselkedett Kasza, ám Andi kicsit sem hagyta magát.

Ez úgy van, hogy egy nő, ha elég okos, mindig elhiteti azzal a férfival, akivel van, hogy ő ilyet még nem látott, amit most vele

– magyarázta a csinos tévés, miközben nagyokat nevetett.

Andi a Borsnak adott korábbi interjújában elárulta, örül az új műsorának, a Micsoda nők! című beszélgetős show-nak, mert így végre ő is bátran beszélhet majd, ráadásul párját is gyakran emlegetni fogja majd.

"Ha a beszélgetés úgy hozza, nem fogom visszafogni magam. El is mondtam neki, hogy: 'ugye, tudod, hogy mostantól én is fogok beszélni rólad?!'. Merthogy ő a rádióban gyakran kibeszéli az életünket” – mesélte nevetve.

A lap megkereste Andit, hogy kiderítse, hogyan viselte párja ezt a verbális jobbegyenest, ami a férfiasságát találta telibe.

Furcsa lenne, ha egy olyan férfival élnék együtt tíz éve, aki nem szereti a humoromat.

– reagált a kérdésre Andrea.

És ezeket olvastad már?