HŰHA

Kiakadt a magyar sztár, kész rablás, ami néhány boltban folyik!

A rapper csak a sarki boltba akart leugrani gumikesztyűért és fertőtlenítőért, de horribilis árakkal kellett szembesülnie.
  • Szerző: ripost

Young G, alias Rácz Béla dühös hangvételű videóban osztotta meg a tapasztalatait. A rapper fertőtlenítőszert és egyszer használatos kesztyűt akart venni a közelében levő boltban, de szomorúan tapasztalta, hogy az árak az elmúlt napokban irreálisan megnőttek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Egy doboz egyszer használatos kesztyűért közel ötezer forintot kértek el a kereskedők, a fertőtlenítőszer összetevőit pedig meg sem tudta nézni, mert címke nélküli üvegekben árulták azokat.

„Elképesztő, mi megy itt, gyerekek! Az egyszer használatos műanyagkesztyű darabja százötven forint, egy doboz pedig majdnem ötezer forintba kerül! A maszk, amit pár hete még fillérekért vettem, most szintén több száz forint! Majd vettem egy ezresért egy flakon fertőtlenítőt, amin még címke sincs, tehát azt sem tudom, mit tartalmaz az üveg, de ezt már csak azért is megvettem, hogy lássátok, egyesek hogy kihasználják ezt a helyzetet! Miért kell százszoros árréssel dolgozni, emberek?!” – tette fel a kérdést az Instagramon megosztott videójában a rapper.

És ezeket olvastad már?