HŰHA

Két hatalmas sztár is visszatér a TV2-re, itt láthatjuk őket újra

A csatorna új műsorában régi, jól ismert arcok is feltűnnek majd.
  • Szerző: Ripost

Ábel Anita és Hajós András visszatér a TV2-re. A csatorna új látványos show-jában láthatjuk újra a sztárokat, a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada sztárcsapatának tagjai lesznek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Alig egy hete jelentette be a TV2, hogy februárban nagyszabású szórakoztató műsort indít, Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada címmel, és a Bors máris lerántja a leplet a produkció két, egymással versenyző sztárcsapatának tagjairól.

A látványos show-ban ugyanis két háromfős sztárcsapat versenyez majd egymással, az ő feladatuk lesz felismerni és leleplezni a színpadi produkciót bemutató, külsejüket monumentális jelmezekkel elfedő hírességeket.

A Bors információi szerint csapattag Ábel Anita, Judy, Ganxsta Zolee, Majka, Kajdi Csaba és a TV2-hez több mint két év után visszatérő Hajós András lesz, vagyis ők azok a sztárok, akik megpróbálják megfejteni a fellépők kilétét. A műsorvezetői feladattal Till Attilát bízták meg.

A Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada legizgalmasabb eleme, hogy a sztárcsapatok, a stúdió közönsége együtt leplezhetik le a versenyzőket, és a televízió előtt ülő nézők a TV2 Live applikáció segítségével szavazhatnak majd, hogy szerintük melyik híresség rejtőzik a jelmez alatt. Minden versenyző kiléte csak akkor derül ki, ha kiesik a versenyből, addig szabad a találgatás.

Hajós utoljára a 2017-ben több díjat is nyert saját műsorával, az azóta a YouTube-ra költözött Dalfutárral szerepelt a Super TV2 képernyőjén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?