HŰHA

Kérészéletű szerelmek: sztárok, akik nem bírták egymás mellett!

Összeállításunkban olyan hírességeket gyûjtöttünk össze, akiknél eleinte dúlt a szerelem, ám egyik napról a másikra elváltak útjaik.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas szerelemnek indult, aztán hamar vége lett... Vannak, akik hirtelen rádöbbennek, hogy a sors nem egymásnak szánta őket, és vannak, akik se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, amíg végleg kiadták a kedvesük útját. Összeállításunkban összegyűjtöttük az utóbbi idők gyors összeborulásait, amit aztán meghökkentő módon villámgyors szakítás követett.

 

Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari

Az Operettszínház álompárja sok éven át tartó se veled, se nélküled-viszony után 2014-ben egy kulcskarikával jegyezte el egymást. 2016 nyarán aztán világraszóló lakodalom keretein belül fogadtak örök hűséget egymásnak, ám az eskü ellenére a kapcsolatuk nem volt tartós. Bár a külvilágnak állították, boldogok, Kiskeró 2017 nyarán, mit sem törődve négy hónapos kisfiával, úgy döntött, elköltözik Annamaritól. A kapcsolatuk menthetetlennek bizonyult, be is adták a válókeresetet, a színész pedig hamar új életet kezdett az Operettszínház tizennyolc éves szubrettjével, Kardffy Aishával.

Pintér Tibor és Ács Beatrix

2016 novemberében hatalmas csinnadrattával vonultak be a médiába, és rögtön kellemetlen helyzetbe kerültek az elhíresült Mokka-interjúban, amikor Ács Beatrix a megismerkedésük története helyett a volt kedveséről zengett ódákat. A cirka két hónap alatt, míg együtt voltak, összeköltöztek, valóságshow-ban szerepeltek, majd amilyen gyorsan egymásba szerettek, olyan hirtelen szakítottak is.

Varga Viktor és Cinthya Dictator

A celebvilág talán legvitatottabb álompárjának élete évek óta botrányoktól hangos: legutóbb idén januárban szakítottak egymással, miután pontosan egy évig nyugalomban éltek. Az énekes és a fotós kapcsolata 2012-ben kezdődött: akkor úgy érezték, egymás személyében megtalálták a lelki társukat, habár azt sosem tagadták, hogy kapcsolatuk nem mentes a viharoktól. Ezután 2014-ben szakítottak először, majd egy évvel később újra egymásra találtak. 2016-ban ismét búcsút mondtak egymásnak, hogy aztán megint összejöjjenek – alig egy évre. A kérdés csak az a jelenleg külön utakon járó fiatalok kapcsán, hogy vajon lesz-e újrakezdés negyedszerre is?

Gyurta Dániel és Cserpes Laura

Álompárnak titulálták őket, ám a kapcsolatuk nem tartott sokáig: az úszó és az énekesnő januárban döntöttek úgy, hogy másfél év után véget vetnek a kapcsolatuknak.

A szakítás a hírek szerint Laurát sokkal jobban megviselte, mint Dánielt, ám végül úgy tűnik, az ő történetük talán másként ér majd véget. A hírek szerint az egykori szerelmesek ismét közelednek egymáshoz, legalábbis erre utal, hogy néhány hete Laura Dani után utazott Dél-Koreába, ahol az úszó sportdiplomataként tevékenykedett.

És ezeket olvastad már?