HŰHA

Kemény vádakkal illette az édesapja az énekest: Horváth Tomi egy agymosott ember

A Dancing with the Stars versenyzőjének családja állítja: az énekes megtagadta őket.
  • Szerző: ripost

Elképesztő állításokat fogalmazott meg Horváth Tamással kapcsolatban az édesapja! Horváth János állítja: a fia megtagadta őt és a testvéreit, nem is áll szóba velük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az édesapa szerint a viszony akkor romlott meg közöttük, amikor Tamásra rátalált a szerelem a jelenlegi felesége személyében. Az asszonynak állítólag az nem tetszett, hogy a család jó viszonyban maradt az énekes előző kedvesével.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A kapcsolat annyira elmérgesedett Tamás és a családja között, hogy az édesapja nem látott más megoldást, minthogy ország-világ előtt kitálaljon a megromlott viszonyukról. Az utolsó lökést az adta, hogy Tamás a napokban egy fotót osztott meg egy vályogházról, ahol állítása szerint élt. Az apuka szerint a ház az egykori apósa otthona volt, ahol az énekes csupán három hónapot élt. Azt is fájlalja, hogy Tamás a szívbeteg öccse, Jankó születésnapjára sem volt hajlandó elmenni.

„Azt mondta, ez a család már nem viszi előre. Mondtam neki, hogy én bármitől megvédem, de attól, amit a sorstól vagy a karmától kapni fog azért a rengeteg hazugságért, ami elhagyja a száját, attól nem fogom tudni. Horváth Tamás egy agymosott ember. Eleinte még jártak hozzánk és szívesen is láttuk Andikát is, aztán egyik napról a másikra elfordultak tőlünk, mert jóban maradtunk Tomi volt barátnőjével. Milyen viselkedés ez?” – tette fel a kérdést sírva a Blikknek az apuka.

Az énekes a lapnak egy közleményben reagált az őt ért vádakra:

„10 éves koromig éltem Tamásiban, abban a házban édesanyámmal és a nagypapámmal. Valóban nem tartom a kapcsolatot édesapámékkal, de ennek megvan az oka. Úgy gondolom, minden családban vannak konfliktusok, de ez nem a nyilvánosságra tartozik. Én jelenleg minden energiámmal a versenyre, a feladataimra koncentrálok” – fogalmazott az énekes.

És ezeket olvastad már?