HŰHA

Kemény kijelentés Harry hercegről

A brit királyi család egyik közei ismerőse kifejtette, hogy Harry miért akarta mindenáron Meghan Markle-t barátnőnek. Mindennek Vilmos az oka...
  • Szerző: The_M

Amióta Harry herceg és Meghan Markle felvállalták a kapcsolatukat, mindenki azzal foglalkozik, hogy mikor állnak oltár elé. Az egyik angol műsorvezető szerint már a közeljövőben sor kerülhet az újabb királyi lagzira, ugyanis Harry nem akar már egy percet sem elvesztegetni.

Lorraine Kelly jól ismeri a királyi család tagjait, és szent meggyőződése, hogy Harry elmondhatatlanul féltékeny Vilmosra, és mindenre hajlandó azért, hogy neki is hasonlóan mesebeli magánélete legyen. Sőt a tévés még azt is megkockáztatja, hogy Meghan Markle-t is azért választotta lehetséges feleségjelöltnek, mert tökéletes Katalin-klón lehet belőle.

A színésznő stílusa hasonló, mint a hercegnéé, imád jótékonykodni, és remek külső adottságokkal rendelkezik. Tehát vele "behozhatná a lemaradást" Harry, és végre nem a család fekete báránya lenne, hanem róla is ódákat zengene mindenki, mint a bátyjáról.

Harry-t a céljai elérésében az sem zavarja, hogy Meghan elvált, amerikai és idősebb is nála. Pedig hasonló tényezők miatt VIII. Eduárd királynak még a trónról is le kellett mondania, amikor feleségül vett egy kétszeresen elvált amerikai nőt. Persze azok még más idők voltak.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?