HŰHA

Kelemen Anna kiosztotta a megélhetési celebeket, ő nem áll be a sorba!

A híresség sosem használná arra az Instagram-oldalát, hogy termékek reklámozásával pénzt keressen, inkább saját magát adja.
  • Szerző: ripost

Keményen nekiment az Instagram hírességeinek Kelemen Anna! Azt állítja, hogy ő csupán szórakozásból használja a közösségi felületet, és esze ágában sem lenne pénzt kinyerni belőle úgy, hogy különböző termékeket reklámoz, mint sokan mások.

Fotó: YouTube

„Én a Kelemen Anna vagyok, szórakozásból használom az Instagramot, nem 50 ezerről egyezkedem! Amit szeretnék megosztani, azt teszem. Minden fotóm vállalható, nincsenek kereskedelmi megrendelt, berendezett láthatóan megélhetési posztok. Nemrég a Facebookra kitettem egy írást, látszik a számokon mekkora a kontraszt, de sok évem van abban, hogy a naiva vagyok, részemről maradhat is így...” - fogalmazott a bejegyzésében az egykori playmate.

Eddig sem volt kérdés számomra hogy a közösségi oldalak a mai kor Lutra albumai egy újkori fénykép album azonnali,interaktív ha tetszik valami kapsz visszaigazolást ! Én a Kelemen Anna vagyok szórakozásból használom az Instagrammot nálam nem 50ezerről egyezkedem! Amit szeretnék megosztani azt teszem. Minden fotóm vállalható nincsenek kereskedelmi megrendelt,berendezett láthatóan megélhetési posztok. Nemrég a Facebookra kitettem egy írást,látszik a számokon mekkora a kontraszt,de sok évem van abban hogy a naiva vagyok,részemről maradhat is így...🧜‍♀️

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?