HŰHA

Kelemen Anna dühösen visszavág Damunak

Damu Roland megvádolta Kelemen Annát, hogy az ő felelőtlensége indította el a lejtőn. Õmiatta szakadt el a cérna, miatta lett Damu a Fekete Bárány. Kelemen Anna keményen visszavágott. Nem tûri a rágalmazást!
  • Szerző: Buster

A Blikk abban a kegyben részesült, hogy naponta közölhet részleteket Damu Roland hamarosan megjelenő könyvéből. A mai szösszenetből kiderül, hogy Rolandra éppen Kelemen Anna miatt ragadt az agresszív botrányhős jelzősszerkezet. A szálak egészen 2009 áprilisáig vezetnek vissza. Ahhoz a naphoz, amikor Damu fékevesztett tombolás közben szétverte saját kertjét és kivágta a TV2 Hal a tortájának stábját, miután Kelemen Anna több órás késése miatt elhűlt a színész „versenypörköltje”. A könyvrészletet kora reggel már leközöltük. Annácska pedig az információ emésztésével eltöltött délelőtt után reagált a nak.

Damu Rolandról annyit, hogy emlékezetem szerint alapos okom volt a késésre, vagyis inkább arra, hogy egyáltalán meg se jelenjek, de végül mégis elmentem a végére. Szerintem Roland egész hetes viselkedése elég indok volt mindenre és direkt nem mennék bele a részletetézbe"- kezdi Anna, majd belecsap a sűrűjébe.

Ne az én nevemmel mosakodjon

„Nem gondolám, hogy a bíróság az én késésem alapján nyújtott alakítása miatt ítélte volna őt letöltendő börtönre!

Aljas dolog velem takaróznia és nem vagyok hajlandó ürügy lenni a magyarázkodásához. Nagyon rossz dumát nyom!

Hogy ő már a balhé előtt is egy elfojtott agresszióktól sújtott pali volt, arra kész bizonyítékok vannak az ominózus Hal a tortán hét adásaiban. Egyébként nincs szándékomban őt bántani. Egy szenvedélyes pasas, aki akár még jó színész is lehet, de az én nevemet ne használja arra, hogy kimosakodjon.”- jelentette ki Kelemen Anna, egykori Playmate.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?