HŰHA

Kedvese védelmére kelt Bochkor Gábor!

A napokban Bochkor Gábor véleményétől volt hangos a sajtó: aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, elhízik, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék. Nemcsak őt, hanem párját is támadták a rádiós kijelentése miatt.

Nemrég furcsa kijelentést tett Bochkor Gábor, a reggeli rádióműsorában azt mondta, hogy aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, elhízik, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék. A rádiós viszont nem bánta meg tettét.

Tökéletesen vállalható, ami az adásban elhagyta a számat, hallgassák végig azt a részt! Nyilván vannak benne sarkos megfogalmazások, de ez a rádiós dolga. Az a dolgunk, hogy megosszuk a hallgatókat, és a különböző vélemények ütközzenek egymással

- mondta a népszerű rádiós a Borsnak. Az interjúból kiderült, hogy nemcsak Bochkort, hanem kedvesét, Várkonyi Andreát is megtalálták azok, akik nem értettek egyet a rádiós véleményével.

Nagyon bánt, hogy mivel nekem nincs Facebook-oldalam, Andi, a párom kapott hideget-meleget. Amikor Andi megvédett, kapott még, és már nem is a témával kapcsolatban szidtak minket. Ami a csövön kifért, zúdult ránk a mocskolódás

- háborodott fel Bochkor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?