HŰHA

Karácsonyi kastéllyá változott Medveczky Ilona otthona: Mutatjuk

A 76 éves táncmûvésznő imádja az ünnep hangulatát, ezért minden évben már jó előre karácsonyi díszbe öltözteti otthonát. Ilonának egyetlen élő rokona sincsen, barátai jelentik számára a családot. Amikor azonban körülveszik a gyönyörûen feldíszített karácsonyfák, úgy érzi, elhunyt szerettei is vele vannak.
  • Szerző: B.M.

Medveczky Ilona már ősszel megkezdi a készülődést az ünnepre. Hatalmas munka, mire feldíszíti az óriási házát, de a művésznő nem ismeri a fáradtságot. Idén is precízen, szorgalmasan, hosszú hetek kitartó munkájának köszönhetően igazi karácsonyi kastéllyá változtatta otthonát.

"Mire beköszönt a december, én már mindennel készen vagyok. Lecipeltem a legfelső emeletről az összes díszt, a műfenyőket, a betlehemet, és a többi kiegészítőt. Mindennek megvan a pontos helye, minden évben igyekszem ugyanúgy berendezni a házat..." - mondta a %RIPOST%-nak a 76 éves művésznő, akinek otthona varázslatosan néz ki idén is...

Ha kíváncsi vagy a többi csodálatos fotóra, és Ilona karácsonnyal kapcsolatos érzéseire, a %RIPOST% napilap szerdai lapszámában mindent megtudhatsz!

És ezeket olvastad már?