HŰHA

Kamerák előtt nyílt meg David Beckham: őszintén vallott házasságáról

A sztárpár lehetséges válásáról az utóbbi időben rengeteg pletyka látott napvilágot.
  • Szerző: Ripost

Kemény munka a Victoria Beckhammel való házasság - mondta el az énekesnő férje. A sztárapuka a kamerák előtt vallott őszintén arról, mit is gondol valójában a házasságáról.

David Beckham elmondása szerint az egykori Spice Girllel való házassága időnként elég bonyolult is tud lenni, és mindig kemény munkával jár fenntartani azt, főleg úgy, hogy már 1999 óta tart és már négy gyermekük született. Mindez David Beckham azon interjújából derül ki, amit az ausztrál Sunday Projectnek adott.

„Amikor már olyan régóta vagy házas, mint mi, a házasság mindig kemény munka. Ez az egész egyre csak bonyolultabbá válik” – mondta David. A műsorvezetőnek, Lisa Wilkinsonnak azt is elárulta: „Néha az apróságok okozzák a legnagyobb változást.” Sőt, élete legnagyobb hibájával is viccelődött, de az még nem derült ki, hogy mit tart annak - írja a The Sun.

Victoria Beckham korábban egyébként úgy nyilatkozott, hogy az értelmetlen pletykákhoz már hozzászokott és tud mellettük normálisan élni. Hozzátette, hogy férjével rájöttek: együtt erősebbek, mint külön-külön.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?