HŰHA

Kamerák előtt árulta el Dobó Kata, egy nő miatt utálta Zsidró Tamást

A pár már húsz éve ismeri egymást, de akkoriban ellentét volt köztük, méghozzá nem is akárki miatt!
  • Szerző: Ripost

Dobó Kata és Zsidró Tamás három éve alkotnak egy párt, ám kapcsolatuk nem volt mindig ennyire harmonikus. A színésznő és a nála 11 évvel idősebb mesterfodrász a NőComment! műsorában vendégeskedett, ahol kapcsolatuk egy eddig eltitkolt részéről vallottak. A színésznő elmondta, kezdetben ő Hajas Lacihoz járt frizurát csináltatni, és csak évvel később igazolt át Zsidróhoz - írja a Femcafé.

A műsorban Ábel Anitáék addig nyaggatták a sztárpárt, hogy végül elmesélték, miért is nem szívlelték egymást húsz évvel ezelőtt. "Húsz évvel ezelőtt már ismertük egymást, de nem nagyon szívleltük a másikat. Nem voltunk egymás nagy kedvencei" - fogalmazott Kata akinek emlékeit Zsidró is megerősítette.

"Másképp láttuk a dolgokat" - fogalmazott diplomatikusan Zsidró, aki után Kata kifejtette, mi volt a konfliktus oka. "Akkoriban egy baráti társaságba jártunk, és három éven keresztül majdnem minden hétvégét együtt töltöttünk. Tamásnak akkoriban volt egy barátnője, akit én nagyon megkedveltem. Aztán Tamás otthagyta, én meg nem értettem, hogy miért nem volt jó neki" - idézte fel emlékeit Kata, aki részletesen mesél majd kapcsolatukról vasárnap este a SpektrumHome műsorán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?