HŰHA

Õk aztán ikertornyok: Nicole Kidman hasonmása lett Dobó Ági

Az egykori szépségkirálynő a kedvenc sorozatának egyik jelenetét örökítette meg, amikor egy fénykép kedvéért a népszerû színésznő bőrébe bújt.
  • Szerző: ripost

Kedvenc karakterének bőrébe bújt Dobó Ági! Az egykori szépségkirálynő nagy rajongója a HBO saját gyártású sorozatának, a Hatalmas kis hazugságoknak.

A sorozat egyik főszereplőjét, Celeste-et Nicole Kidman alakítja, Ági pedig úgy döntött, lemásolja a sorozat egyik kifotózott jelenetét.

"Ki találja ki - anélkül, hogy csalna, és lapozna egyet balra - melyik sorozat mely szereplőit alkottuk meg “házilag” a gyerekekkel egy fotó erejéig? Segítek, a lángoló vörös haj az adott színésznő eredeti hajszíne volt, gyakorlatilag védjegyévé vált, mielőtt szőkére váltott...a sorozatban pedig újra vörös, van két kisfia, egy igen különös élete, néhány még érdekesebb hátterű barátnővel... Ez már a második évad, és nem lehet abbahagyni, ahogyan az elsőt sem lehetett..." - írta a fotóhoz Ági.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agnes dr Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés,

A hasonlóság a rajongók szerint is szembeszökő, a kivitelezés pedig profi, leszámítva azt az elkerülhető tényt, hogy Ági fiai nem ikrek, nem úgy, mint a sorozatbeli gyerekek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?