HŰHA

Jakupcsek Gabriella keményen kiosztotta a nőknek beszóló Bochkor Gábort

A Retro Rádió új műsorvezetője bírálta a női műsorvezetőket, szerinte itthon kevés az átütő karakter.
  • Szerző: ripost

Sarkalatos véleményt osztott meg a nőnemű kollégáiról Bochkor Gábor a Retro Rádió esti műsorában, Abaházi Csaba vendégeként.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bochkor szerint nincs olyan hölgy a tévés és rádiós szakmában, aki egyenrangú műsorvezetői partner lehetne, megközelítené a férfiak szintjét. Egyedül Liptai Claudiát és Ábel Anitát mentesítette a lesújtó ítélet alól, akikkel egyébként a magánéletben is jó kapcsolatot ápol – írja a Blikk.

Bochkor Gábor
Fotó: Szabolcs László

„Egyébként Magyarországon nincs is nagyon – ha most tévét veszel alapul – olyan női műsorvezető, aki személyiségként átütő és szereti is a közönség. Én mondjuk Claudiát tudom mondani, meg mondjuk Ábel Anitát. Szóval nehéz olyan nőt találni, aki szerethető is, és valamilyen szinten vicces is, van véleménye és kiáll a férfiakkal szemben. Általában a nőket arra használják, hogy csinibaba vagy szexi lady legyen. Én örülnék, ha lenne ilyen” – jelentette ki a rádiós, aki még volt kedvesét, Várkonyi Andreát sem említette pozitív példaként.

Bochkor megjegyzésén többen kiborultak, Vágó Piros orcátlannak nevezte a lesújtó kritikát, Jakupcsek Gabriella pedig odapörkölt a kollégájának.

„Fel sem veszem, amit Gábor mond. Szerintem csak rossz napja volt, azt üzenem, aludja ki magát alaposan!” – üzente pikírten Gabriella.

És ezeket olvastad már?