HŰHA

Izgalmas egyéniség ült be Dallos Bogi nappalijába!

A mûsorvezető ismét nappalijába invitálta egyik kedvencünket, ez nem jelenthet mást, mint egy újabb izgalmas 7kornálam adást az M2 Petőfi Tv mûsorán.
  • Szerző: Ripost

A hétfői epizód vendége hazánk egyik legsikeresebb és legnépszerűbb bloggere, Nagy Vivien, aki Fifty Pairs of Shoes néven már 5 éve osztja a divat- és életmódtippeket olvasóinak és nézőinek.

A hétfői adásban Vivien és Dallos Bogi egy húszperces csajos beszélgetésben vesézik ki az élet nagy dolgait, és rántanak le leplet olyan témákról és titkokról, amikről a 66.000 Instagram- követőt és 18.500 Youtube-feliratkozót számláló lány még sosem beszélt a nyilvánosság előtt.

Hogy lesz valaki divatblogger? Milyen út vezet odáig, hogy egy nő fiatal lányok tízezreit inspirálja?

Vivien kalandos, a Kuvait monarchiát, számos iskolát és tévesen választott egyetemet megjárt időszak után egyike azon kevés magyar bloggereknek, aki teljességgel meg tud élni a hobbijából.

A beszélgetésből kiderül, hogy a téveszmékkel ellentétben a blogger lány nem tölti minden napját az egészséges életmód jegyében, és a hétköznapjaiban nem mindig olyan tökéletes, mint a jól beállított, általa megosztott fotókon.

Na, de hogy reagál egy ekkora közönséget megmozgató fiatal lány a negatív kritikákra?

Olvas-e egyáltalán kommenteket, mennyire érzékeny? Kik azok az emberek az életében, akik leginkább inspirálják? Mik a tervei, hány évet lát még maga előtt influencerként? Mikor jöhet a házasság, a gyerekek?

Ezekkel, és kevésbé komoly témákkal jelentkezik hétfő este 21:05-kor a 7kornálam az M2 Petőfi Tv csatornáján. Tartsatok Dallos Bogival ezen a héten is!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?