HŰHA

Itt a teljes sztori: ez a sztár ült Curtis mellett a balesetnél

Az érintettek mélyen hallgatnak, de a Ripostnak már két szemtanú is állítja: nemcsak a rappert, de jóbarátját, Emiliót is látták kiszállni az összetört autóból.
  • Szerző: Buster

Ahogy a %% hétfői számában megírtuk, Curtis menyasszonya vezette azt a fekete luxus BMW-t, amivel – kilencvenes tempóval, a stoptáblát figyelmen kívül hagyva – a rapper beleszállt a Szerencs utca és a Pázmány Péter utca kereszteződésébe érő Citroënbe. Curtis a baleset óta ellentmondásos nyilatkozatokat tett. Arra nem adott választ, hogy miért hagyta ott sietve a baleset helyszínét, és miért nem várta meg a menyasszonyával, Krisztivel a rendőri intézkedést.

Tegnap újra ellátogattunk az érintett kereszteződésbe, ahol az út mellett még most is halomban álltak a szétszóródott autóalkatrészek. A hatalmas csattanásra sok környékbeli felfigyelt, így az egyik ott élő hölgy az ablakból nézte végig, ahogy  Curtisék autója a kereszteződéstől majd 15 méterre álló házáig sodródik. A szemtanú ráadásul egy újabb furcsa részletre hívta fel a figyelmünket. Nemcsak Curtis és menyasszonya ült az autóban, hanem egy harmadik ember is.

"Irgalmatlan csattanás volt! Mivel éppen az ablaknál álltam, láttam, ahogyan a fekete kocsi az ütközés erejétől egészen a házunkig csapódott. Két férfi és egy hölgy szállt ki a fekete autóból, felismertem őket.

Az egyik az a szemüveges Curtis gyerek volt, a másik meg az Emilio.

Arra is emlékszem, hogy egyikük zöld kabátot viselt. Curtis mezítláb lépett ki a kocsiból, és ahogy próbálta felvenni a cipőjét, még orra is bukott. Lehet, hogy azért, mert beverte a fejét, de én másra gondoltam...”

– kezdte az idős hölgy, aki alaposan meglepődött, hogy a baleset után a két férfi nem várta meg a hatósági vizsgálatot, váratlanul elindultak az egyik közeli utca irányába, majd eltűntek.

"Ez egy pokoli kereszteződés, sajnos gyakran történik itt baleset, de még sosem láttam olyat, hogy bárki elment volna, mielőtt a rendőrök kiérnek... Azt kérdeztem magamtól: vajon mitől féltek, ha még csak nem is ők, hanem a kis hölgy vezetett? Õ maradt ott teljesen egyedül. Már bocsánat, de mégis milyen férfi hagy ott egy nőt, miután balesetet szenvedtek?”

– tette fel a kérdést az asszony.

Joggal merül fel, hogy akkor mégis miért hagyták el olyan gyorsan a helyszínt? Lehet, hogy fellépésre siettek, esetleg nem akartak találkozni a rendőrökkel? Lapunk telefonon próbálta elérni Emiliót, hogy maga beszéljen arról, mi történt pontosan a baleset napján, illetve hogy megtudjuk, ő megsérült-e. Az énekes kérdésünkre határozottan tagadta, hogy ott lett volna az autóban.

Állításával kapcsolatban újra megkerestük a sofőr családját, ők viszont egyértelműen megerősítették: ők is látták kiszállni az autóból Emiliót.

És ezeket olvastad már?