HŰHA

Itt a teljes igazság Erdei Zsolt koraszülött kisfiának állapotáról

Véget ért a rémálom, fellélegezhet az Erdei család. A sportoló először a Riposttal osztotta meg boldogságát.
  • Szerző: Ripost

Hazavitte gyermekét a kórházból Erdei Zsolt. Születése után több mint egy hónapot kellett várni a pillanatra, de Vilmoska végre elfoglalhatta saját kiságyát. A szülők és a kisfiú is nagy csatán vannak túl.

Lezárul egy fejezet, aminek szerencsére boldog vége lett, ugyanis a %% megtudta: Erdei Zsolt kisfia a minap, szinte makkegészségesen, hazatérhetett testvérei közé. Ahogy arról elsőként beszámoltunk, Erdei Vilmoska május 18-án 1480 grammal, hét hónapra koraszülöttként jött a világra. Alighogy megszületett, máris intenzív osztályra és lélegeztetőgépre került.

Ekkor kezdődött el a szülők feszült várakozása, ami olykor tehetetlen dühbe csapott át. Hála az orvosoknak és a fejlett technikának, a kisbaba pár hét múlva kikerült az intenzívről, de evési nehézség miatt még nem engedték ki a kórházból.  Szerencsére immáron ez a probléma is megoldódott! Vilmoska alig egy hónap alatt majd' egy kilót gyarapodott, noha volt némi gond az emésztésével. Ennek ellenére július 10-én a szülők úgy döntöttek: hazaviszik Vilmoskát.

"A kisfiamat már hétfőn hazavittük" – mondta boldogan Erdei Zsolt, aki a hosszas aggódás után kedvesével, Rékával próbál megnyugodni. 

Nehéz időszakon vagyunk túl, de végre fellélegezhetünk. Réka mindvégig a kórházban volt Vilmoskával, nagyon aggódott érte.

Néha már a tekintetemmel kértem elnézést az orvosoktól, amiért a párom állandóan kérdésekkel bombázta őket. Persze én is nagyon aggódtam a fiamért, de bevallom, ösztönösen érzetem, hogy nem lehet vele nagy baj

– jelentette ki Madár, aki a %%-nak elárulta, az orvosok még néhány napig a kórházban tartották volna a kicsit.

Ha tudni akarod, hogy az orvosi utasítás ellenére miért vitték haza Madárék korábban a kisbabát, vedd meg a %% napilap pénteki számát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?