HŰHA

Itt a nyár: bikinire vetkőztek a magyar sztárok!

Beköszöntött a nyár, és miután a viharos napok elmúltak, a hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik.
  • Szerző: Ripost

Ahogy mindenki ilyenkor, úgy a magyar hírességek is igyekeznek a forróbb napokon víz közelébe húzódni, és a hűs hullámok mellett átvészelni a hőséget.

Van, aki belföldön élvezi a nyarat, van, aki az otthon a kertben, és akad, aki egzotikus szigeten hódol az évszak adta örömöknek. Nem kis meglepetést okozva ezzel a rajongóiknak!

A %% összegyűjtötte a magyar sztárvilág legbombasztikusabb testeit, melyek láttán már nem kérdés többé, hogy az igazi bikinibody bizony télen készül.

Vajna Tímea

Timi, olaszországi nyaralása során egy visszafogott, fehér darabot választott, ami tökéletesen kiemelte az előnyös testrészeit, sőt, a rajongók tetszését is elnyerte.

 

Iszak Eszter 

Eszter a mexikói nyaralása során a saját maga által tervezett bikiniben pózolt a tengerparton. A magasra szabott felsőrészt szexi neccminta bolondítja meg, amiben a műsorvezető dekoltázsa is átsejlik.

Horváth Éva

Éva egy hónappal a szülés után visszanyerte régi alakját! Épp ezért is meglepő az a fotó, amit a modell a napokban osztott meg. A rajongóknak azonban nem kell aggódniuk: Éva a genetikának köszönheti a fogyást, kisfia pedig nem szenved hiányt anyatejből sem, így, miközben Kristóf alszik, Éva elégedetten napozhat a kertben.

Hódi Pamela

Júliusi esküvője előtt két barátnőjével, Törökországban nyaralt Hódi Pamela. A lányságát búcsúztató anyukának nincs oka panaszra, az évközi kemény edzések és szigorú életmód megtette a hatását, Pamela csinosabb, mint valaha.

Tücsi

A Sláger TV műsorvezetőjének a Balaton a Riviéra, így a jó idő beköszönte óta Tücsi minden szabadidejét a vízpart mellett tölti, természetesen jégkorongozó kedvese társaságában.

Tápai Szabina

A Kucsera-Tápai család Törökország felé vette az irányt, ami kicsik és nagyok számára egyaránt ideális hely. Így, ameddig Szabina kisfia, Beni, a gyerekmedencében játszott, az anyuka elszundíthatott a parton.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?