HŰHA

Itt a bizonyíték! Srámek visszavág a Zámbó testvéreknek

Peter Srámek igazi "csendes gyilkos". A fiatal énekes, sokáig türtőztette magát Zámbó Marietta vádjaival szemben, de most nála is betelt a pohár. Egy videóval bizonyítja, egyszerûen nem igaz, amit róla állít.
  • Szerző: Buster

Eljött a pillanat, ami végleg pontot tesz a méltatlan vitára, amit Zámbó Marietta sértettsége indított el, hetekkel ezelőtt. Mint ismeretes, Zámbó Jimmy nővére azért orrolt meg a Rising Star felfedezettjére, mert állítása szerint Peter Srámek nem mondott köszönetet neki és családjának, Párkányban a lemezbemutató koncertjén.

Az ügy odáig fajult, hogy a család egyenesen kitagadta Srámeket, és semmilyen csatornán nem voltak hajlandóak kommunikálni vele. Végül az énekes és Zámbó Krisztián békét kötött ugyan a Fem3 Cafeban egy tál sztrapacska fölött, de Marietta továbbra sem békélt. Végül a TV2 fiatal tehetsége úgy döntött, közkincsé tesz egy bizonyítóerejű videót, melyen tisztán hallani köszönetnyilvánítását.

 

04:09 Itt Köszöntem meg a Zámbó családnak Ennyi Én nagyon sajnálom ezt az egészet és fáj amit olvasok az újságokban

Közzétette: Peter Srámek – 2016. február 24.

Posztjával alaposan felkavarta az indulatokat, és a dühös kommentek között feltűnt egy fénykép is, melyen Srámek szorosan öleli Zámbó Mariettát azután a bizonyos koncert után. A rajongók többsége egyébként azt tanácsolja Peternek, hogy szakítson meg minden kapcsolatot Zámbóékkal.

"Peti, mi, akik ott voltunk, tudjuk az igazat! Rengeteg tanú van rá, hogy megköszönted, úgyhogy aki azt állítja, nem köszönted meg, az szégyellje magát... Ott voltam hallottam, hogy az egész Zámbó családnak köszönetet mondtál! Te nem ezt érdemled, hogy ártsanak neked, de ne foglalkozz vele, te nem tettél semmi rosszat!”

"Peti! Azzal tennéd magaddal a legjobbat, ha soha többé nem keverednél az ocsú közé! Hagyd a fenébe Zámbóékat! Úgy is tisztelheted és szeretheted szegény Jimmyt, hogy a többivel nem foglalkozol!”

És ezeket olvastad már?