HŰHA

Itt a bizonyíték: Angelina Jolie hiába próbálná eltiltani a gyerekeket Brad Pitt-től

Apák napja alkalmából gyerekeihez utazott a színész. Állítólag nem mondott rosszat az exéről, de úgy érzi, Angelina hibája, hogy a gyerekek keveset vannak vele.
  • Szerző: Ripost

Idén Brad Pitt – az Angelina Jolie-val folytatott gyermekfelügyeleti per közepette – gyermekeivel töltötte az apák napját Londonban. Úgy tűnik, a színész édesapa mindent megtesz, hogy gyerekeivel lehessen.

Pitt és Jolie a bíróság segítségét kérte vitájukban, ugyanis nem tudtak megegyezni hat gyermekük felügyeleti jogáról: a kiszivárgott hírek szerint Jolie nem akarta, hogy Pitt időt tölthessen a 16 éves Maddoxszal, a 14 éves Paxszal, a 13 éves Zaharával, a 12 éves Shiloh-al, illetve a kilencéves Vivienne-nel és Knox-szal.

Az elsődleges felügyeleti jog jelenleg a 43 éves színésznőt illeti, de a bíróság döntése értelmében engednie kell, hogy Pitt is találkozhasson a gyerekekkel. Egyedül Maddox az, aki már elég idős ahhoz, hogy eldönthesse, melyik szülőjével mennyi időt szeretne tölteni, őt ezzel kapcsolatban nem kötelezhetik semmire.

A bíróság szerint nem tenne jót a gyerekek fejlődésének, ha nem tarthatnák a kapcsolatot az apjukkal – írja Daily Mail. Ugyanakkor sajtóhírek szerint Jolie nem túl boldog a döntéssel kapcsolatban.

Egy bennfentes azt nyilatkozta az ügyről, hogy Brad Pitt nagyszerű apuka, aki minél több időt szeretne tölteni a gyerekeivel. Állítása szerint Pitt sosem mondott rosszat az exéről, de úgy érzi, az ő hibája, hogy a gyerekek keveset vannak vele.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?