HŰHA

Irigy kommentelők akasztották ki Weisz Fanni férjét

"Ha nő lennék és rosszindulatú, szerintem én is megőrülnék, hogy nem tudok úgy kinézni, mint a Fanni!"
  • Szerző: Ripost

Leperegnek a rosszmájú kritikák Weisz Fanniról. A siket szépségnek csak az számít, hogy férje bombázónak tartja, és megvédi őt minden bírálójától.

Vannak emberek, akiknek egyszerűen nem lehet megfelelni. Jól tudja ezt már Weisz Fanni is, ugyanis mostanában a szép szőke fiatalasszony nem tud olyan képet kitenni, ami láttán ne jegyezné meg valaki, hogy túl sovány. Egyesek csak aggódnak az egészsége miatt is. A modell viszont nem győzi hangoztatni, hogy remekül érzi magát a bőrében, egészségesen táplálkozik, sokat edz, és mindenki megnyugtatására azt is leszögezte már, hogy eszében sincs diétázni.

A napokban azonban ismét porondra került látványos fogyása, amikor a napsütötte Spanyolországból posztolt fotót. A képet megpillantva ugyanis nemcsak csinos, kockás hasa, de karcsúsága is feltűnő.

„Szedjél fel pár kilót!”, „Totál sovány, ez nem nőies! Se popsi, se cici, mint egy kiszáradt kóró!” - írták Fanni fotója alá páran, amit férje, Hajmássy Péter megelégelte, és neje védelmére kelt. Az egykori kosaras kemény hozzászólásban osztotta ki Fanni bírálóit.

"Ahogy a feleségem képe alatt is írtam, ha nő lennék és rosszindulatú, szerintem én is megőrülnék, hogy nem tudok úgy kinézni, mint a Fanni! Akárki, akármit mond, bomba a feleségem! De mindenki másképp néz ki, és nincsen ezzel semmi baj. Milyen unalmas is lenne a világ, ha mindenki ugyanúgy festene" - üzent a Borson keresztül is a férj.

"Itt valami fogalomzavar van sokak fejében. Fanni egy modell, aki vékony és formás, de nem sovány! Nagyon nem bírom a rosszindulatot, és ha valaki a szeretteimet piszkálja. Építő jellegű kritika jöhet bármikor, de akiből csak az irigység és a rosszindulat szól, az az ember számomra egy vicc" – szögezte le határozottan Péter, aki elárulta: rengeteget nevetnek Fannival a rosszmájú embereken. Péter szavaival pedig Fanni is egyetért:

"Napi öt-hatszor eszem, nem is keveset, de ezt senkinek sem szeretném már bebizonyítani. Szerencsés alkatú vagyok, nem hízom, de a legfontosabb számomra az, hogy a férjemnek mindennél jobban tetszem."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?