HŰHA

Intim titkot árult el magáról a népszerű magyar színésznő

Kasza Tibi is csak fogta a hasát, akkorákat nevetett Fodor Zsóka és Oszvald Marika sziporkázásán a TV2 Pénzt vagy éveket! szerda esti mûsorában.
  • Szerző: Ripost

Fodor Zsókáról és Oszvald Marikáról is köztudott, hogy nagyon jó a humoruk, most is hozták a formájukat. Már a játékszabályok ismertetésénél belekezdtek a saját show-jukba. A közelítés segítségnél – amikor közelebb viszik hozzájuk az embert, akinek a korát meg kell ítélni – Fodor Zsóka belendült. "Marika, szerintem ez az utolsó lehetőségünk, hogy megszagolhassunk, megérintsünk egy férfit, használjuk ki."

Amikor pedig kijött az első férfi, Oszvald Marika rögtön flörtölni kezdett vele: jaj, de jóképű vagy, bárcsak fiatalabb lennék... Az operett koronázatlan királynője egyébként annyira izgult a játék közben, hogy még a díszletet is szétszedte.

„Marika már az első pillanattól csinálta a show-t, imádom, hogy ilyen vicces – mondta a %%-nak Fodor Zsóka. – Viszont a tippelésnél többször is megvétózta, amit én mondtam, de hagytam neki. Sokat vesztettünk. A végeredmény egy kicsit elkeserített, de nem nem baj. Nagyon jól éreztük magunkat, mint mindig, amikor együtt vagyunk. Ez egy több évtizedes barátság. Egyszer meg is kérdezte tőlem Marika, hogy tudom-e, mit szeret bennem. Azt válaszolta, hogy azt, hogy mellettem sosem unatkozik."

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?