HŰHA

Intim titkairól vallott Nagy Feró, kiderült, hogy megy neki a szex!

Az énekes gőzerővel készül április 7-i koncertjére, kiderült, mi tartja őt fiatalon.
  • Szerző: Ripost

Hetvenkét évesen is jól megy a szex Nagy Ferónak! A Beatrice frontembere mindent megtesz azért, hogy fiatalosan és egészségesen élhesse az életét, és úgy érzi, legboldogabb időszakát most éli.

Feró azt sem tagadja, hogy az élet minden területén igyekszik szinten tartani magát. Talán ennek is köszönhető, hogy saját bevallása szerint a mai napig aktív szexuális életet él. 

"Úgy érzem, jól megy a szex, még mindig jó vagyok az ágyban. Egy férfi mondjuk hajlamos nagyképű lenni ilyen téren, miközben a teljesítménye valójában a nullához közelít, de szerintem velem a feleségem is elégedett ­– legalábbis nagyon bízom benne" – tette hozzá nevetve Feró.

"Jól tartom magam hetvenkét évesen, a körülményekhez képest kitűnő egészségnek örvendek. Persze nem akarok nagyképű lenni, én is érzem az évek múlását, s nyilván más már a teherbírásom, mint harminc-negyven évvel ezelőtt, de nem bánom.

Nem is vágyódom vissza azokba az időkbe, amikor még nem lehetett színes televíziót venni, vagy tíz évig kellett várni egy Trabantra.

Sokan mondják, hogy bezzeg régen minden jobb volt. A fenéket volt jobb, most a legjobb minden, még ha nem is vagyok már a régi" - mondta el a Lokálnak az énekes.

És ezeket olvastad már?