HŰHA

Intim fotókat lőtt Pirner Almáról Ördög Nóra férje

A rúdtánckirálynő egy irtó szexi fotósorozattal kampányol a szoptatás mellett, miután nemrég igencsak negatív tapasztalatok érték.
  • Szerző: Doris

Pirner Alma nemrég kampányolni kezdett a nyilvános szoptatás és a bababarát helyek mellett, miután igencsak kellemetlen élmény érte. Épp a Vörösmarty téren sétált férjével és kisfiával, amikor rájöttek, hogy otthon hagyták a tejet. Ezek után mindent tűvé tettek egy bababarát hely után, ám egy olyat sem találtak, ahol Alma megetethette volna a kis Alent.

A kellemetlen helyzet érhető okokból kiborította a dögös anyukát, aki a kampánya részeként intim szoptatós felvételeket készíttetett magáról Ördög Nóra férjével, Nánási Pállal.

Az elismert fotós rendkívül boldog volt, hogy Alma őt kérte fel az ízlésesen erotikus sorozatra, blogbejegyzésében pedig arra is kitért, hogy ő szintén kiáll modellje kezdeményezése mellett.

"Nálam a stúdióban gyakran fordulnak meg családok, anyukák, pici babákkal. És bárhol, bármikor lehet szoptatni! Hajrá édesanyák, hajrá kisbabák, hajrá szoptatás!"

- írta Nánási a honlapján.

A szexi, de ugyanakkor nagyon fontos fotókat erre a linkre kattintva tudjátok megnézni!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?