Létrehozva: 2018.01.01.

Íme, itt vannak 2017 legnagyobb sztárbotrányai!

Idén jóból és rosszból is bõven kijutott hírességeinknek. Összeállításunkban az 2017 legnagyobb port kavart botrányaira emlékezünk, azokra az esetekre, amelyeket õk legszívesebben örökre elfelejtenének...

Klapka György végakarata nem teljesült

Az Aranyember januári halálát követően családjában heves viták robbantak ki, miután végrendeletében Klapka az egyik fiát megtagadta, a másiktól pedig DNS-vizsgálatot követelt.

A családtagok ekkor még összetartottak, és úgy döntöttek, semmibe veszik a végakaratot, így egyenlő részben osztották el a milliárdos vagyont.

Nem sokkal később azonban valami megváltozott, a gyerekek és az özvegy olyannyira összevesztek, hogy manapság már szóba sem állnak egymással.

Hujber Ferenc Kanadába menekült

Márciusban rendhagyó interjút adott a Mokkában Hujber Ferenc, aki akkor szélsőséges nézeteiről beszélt. Azt állította, hogy Jézus csak egy színész volt, a húsvéti időszakban ezzel vérig sértette a keresztény nézőket. Az interjú után mindenki számára egyértelművé vált, hogy a színésszel valami nincs rendben.

Áprilisban kiderült, Hujber otthon sem tud parancsolni az indulatainak: egy családi veszekedés után még a rendőrök is kivonultak a házukhoz, mert bántalmazta a feleségét, Cynthiát. Az asszony később visszavonta a feljelentést, ám Hujbernek így is bíróság elé kellett állnia marihuána­birtoklás miatt. Miután felesége és annak családja is ellene fordult, a színész Kanadába menekült, ahol padlóburkolóként keresi a kenyerét.

Gáspár Győzikére lecsapott a NAV

Kiürült otthonban érte a húsvét a Gáspár családot, miután a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ötvenmilliós költségvetési csalással gyanúsította meg a showmant.

A gyanú szerint Győzike nagy értékű személyautókat hozott be külföldről, majd azokat több cégen keresztül eladta, az értékesítéshez kapcsolódó közterheket azonban nem fizette ki.

Emiatt Gáspár Győző több nógrádmegyeri ingatlanában tartottak házkutatást a nyomozók, luxusautókat, tíz kiló aranyat és sokmillió forintot foglaltak le a családtól. A showman teljesen kikészült a vádaktól, néhány napja épp a pszichiátriára igyekezett, amikor az autópályán, a volánnál ülve pánikrohamot kapott. Ekkor nem esett baja, kérdéses azonban, hogy 2012-es adócsalási ügye után ezúttal milyen ítéletet szab ki rá a bíróság.

Hajdú Péter és Sarka Kata válása nehezen indult

Macska-egér játékot játszott a válóperük előtt Hajdú Péter és Sarka Kata. Hol az egyikük, hol a másikuk nem érezte azt, hogy kész megindítani a válási procedúrát. Idén áprilisban Sarka Kata és ügyvédje hiába jelentek meg a budaörsi bíróságon, hamarosan távozhattak is, mert Hajdú Péter nem ment el a békéltető tárgyalásra.

A műsorvezető távolmaradása a per megszűnését eredményezte, de nem ez volt az első alkalom, hogy a házaspár az utolsó pillanatban meggondolta magát: 2016 decemberében Sarka Kata érezte úgy, hogy nem áll még készen a válásra, ezért akkor ő maradt otthon.

Berki Krisztián esküvője elmaradt

Egy ország várta a pillanatot, amikor Berki Krisztián és Hódi Pamela nagy nyilvánosság előtt kimondják a boldogító igent. A páros világra szóló lakodalmat tervezett, ám az esküvő napján végül kongott az ürességtől az a vidéki kúria, ahova az esküvőt szervezték, ők maguk pedig közleményben tudatták, hogy eszük ágában sincs összeházasodni.

Ez már a rajongóknak is gyanús volt, és hamar kiderült, hogy hiába reménykednek: Pamela és Krisztián útjai szeptemberben végleg különváltak.

Oszter Sándor egész évben bíróságra járt

Idén számtalan alkalommal tette tiszteletét a bíróságon a Kossuth-díjas színész, akit befolyással való üzérkedéssel gyanúsítanak.

Oszter Sándor a vád szerint társaival egy körözött bűnözőtől csalt ki milliókat, azt ígérve, hogy kapcsolataik segítségével eltussolják az ellene folyó nyomozást. A színész ötödrendű vádlott az ügyben, ám közben egyebek miatt is főhet a feje: diósjenői birtokára halastavat kezdett építeni, a helyiek szerint illegálisan, ráadásul jó ideig egyetlen gyermekével, Alexandrával sem beszéltek a színésznő új vőlegénye miatt.

Havas Henrik zaklatási ügyei kiderültek

Év végére sem maradt el a botrány, amikor először Baukó Éva, majd Molnár Anikó is azzal vádolta meg Havas Henriket, hogy évekkel korábban obszcén szexuális ajánlatokat tett nekik.

A két híresség után egy üzletasszony is előkerült, aki állítása szerint csak a bejárónőjének köszönheti, hogy nem erőszakolta meg őt az ittas Havas. A botrány után a műsorvezető szerződését nem hosszabbította meg az ATV, így Havas jelenleg csatorna nélkül maradt, perre készül.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

hirtv.hu

Varga Judit megtöri a csendet - ma este a Frizbiben + videó

mindmegette.hu

Tuti trükk a főtt tojás pucolásához: így biztosan nem ragad a héjhoz a fehérje

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Ez már döfi: menő szexjátékot reklámoz a TV2 sztárja - Videó

HŰHA

Nagyon morbid: Szexoldalon tűnt fel Diana hercegné hasonmása — Fotók

HŰHA

Büfés forradalmár? Nagy Ő Virág szendvicseket osztogatott volna a szabadságharcban

HŰHA

"Szilikoncicim van" - többször is megműttette a mellét a Kőgazdag Fiatalok bombázója

HŰHA

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

HŰHA

"Megmutatom, milyen felsőbbrendűnek lenni" – Alekosz testvére most Opitz Barbit hódítaná meg

HŰHA

Kommentekből írt extrém locsolóverseket a magyar tiktokker

HŰHA

Szépséges királynő: elképesztő szettben jelent meg az Operaházban Kiszel Tünde