HŰHA

Ilyen szexin buliznak a celeblányok a Soundon

Zimány Linda, Bódi Sylvi és Kulcsár Edina ledobták a magassarkút, ám így is extra dögösen mulatnak a Balaton partján!
  • Szerző: M.D.

Tombol a fesztiválszezon, az önfeledt bulizásból pedig természetesen a legszebb celebek is kiveszik a részüket! Kulcsár Edina, Bódi Sylvi és Zimány Linda mind merész fesztiválos szerkót húztak, és meg sem álltak Zamárdiig! Közben persze lázasan kattintgattak, és posztolták is a Balaton Soundon szerzett élményeiket!

Kulcsár Edinának az idei Sound az első nyári fesztiválélménye! A tavalyi Miss World Hungary nemrég még a francia riviérán sütkérezett. A napokban zajló fesztiválon először mosolyogva pózolt...

 

Majd elképedt a fesztiválarcok láttán! Talán a Sound legújabb sztárját, Pumped Gabót szúrta ki valahol?

 

Edinával ellentétben Zimány Linda már jól tudja, mi a dörgés egy menő fesztiválon! Nem véletlen, hogy szőke tincsei végét extrém lilára festette, dekoltázsa kivillantásában pedig mint mindig, most is profinak bizonyult!

 

Fesztivál hangulatban

Posted by Sugarbird Real World on 2015. július 9.

Bódi Sylvit, aki a fodrásznál ülve még azt sem tudta, kik lesznek az aznapi fellépők, szexi indiánlányként láthatták a Sound vendégei.

 

Elkészült a hajam! Ki megy Soundozni az idén?Helyzetjelentést kérek! Nyugtassatok meg, hogy idén nincs dagonyázás!Nem tudjátok, hogy kik játszanak ma a nagy színpadon és hánytól?

Posted by Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos) on 2015. július 9.

A dögös modell nem bízta a véletlenre a jókedvet, egy üveg pezsgővel hangolódott a féktelen partyra!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?