HŰHA

Ilyen nincs és mégis van, Puzsér önmagát kritizálta

A kritikus önmagát okolja, hogy nő nélkül maradt.
  • Szerző: Ripost

"Az a férfi, aki sok nőt meghódított, nehezen válik hűségessé" – mondta magáról a kritikus. Fél éve szakított barátnője Puzsér Róberttel, aki belátta, hogy párkapcsolatai szinte mindig ugyanazért mennek tönkre, de állítja, ettől nemcsak ő szenved.

Puzsér Gundel Ta­kács Gábor Spirit színházi talkshow-jában beszélt arról, hogy szerinte nemzedékének legfőbb problémája, egy idő után fojtogató­nak érzi a szoros köteléket, ekkor pedig véget is vet a kapcsolatnak.

"A mai világban mindenki a boldogságot keresi, melynek alapvető feltétele, hogy megtalálja az „igazit”. Mindenki azzal számol, hogy ő maga természetesen az igazi, már csak az igazi társ hiányzik – ez azonban szinte soha nincs így. Nagyon személyes kudarcok nyomán ismertem be ezt" – mondja Puzsér.

Mindenki azzal hülyíti magát, hogy az igazit keresi, csak közben lehetőleg továbbra is élhesse ugyanazt az elköteleződésmentes és önfeledt sorozatmonogám vagy szingli életet – csakhogy ennek az élethazugságnak előbb-utóbb lejár a szavatossága.

A kritikus arról is beszélt, hogy legfeljebb 3-4 év alatt a párok elhasználják egymást.

"Húszévnyi el nem köteleződés ugyan mitől csapna át egy húsz éven át tartó romantikus házasságba?"

– tette fel az elgondolkodtató kérdést a 43 éves kritikus.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?