HŰHA

Így zsarolja, fenyegeti a magyar sztárszínésznőt gyermeke apja

Próbál új életet kezdeni Dancs Annamari, akit válófélben lévő férje feljelentett.
  • Szerző: Totti

Mindössze négy hónapos volt Kerényi Miklós Máté és felesége közös gyermeke, amikor a színész elhagyta családját. Pedig minden olyan szépen indult, csodálatos esküvőjük és Ádámka megszületése után azonban pokollá vált az Operettszínház művésznőjének élete.

Dancs Annamari nem érti, hogy a férfi, akit egykor annyira szeretett, hogy vált ilyen zsarnokká.

Nem akarok úgy élni, hogy az ember, aki elhagyott bennünket, jelen legyen a mindennapjainkban

– nyilatkozta a Best magazinnak Dancs Annamari. – Jelenleg mindent megteszek, hogy Máté tarthassa a gyermekünkkel a kapcsolatot, de ő minden jóindulatommal és jóhiszeműségemmel visszaél. Tavaly decemberben én indítottam el a bontópert… Amikor különmentünk, ő azt ígérte, gondoskodni fog rólunk, fizeti a bérelt ház költségeit, sőt Ádám nevére egy lakást is veszünk. A válási procedúra kezdete óta Mátéval egyre rosszabb lett a viszony, rájöttem, hogy a lakás megvételét feltételekhez köti.”

A színésznő bízott benne, hogy normális emberek módjára tudják rendezni a válást, de nem így lett. Kerényi Miklós Máté azóta is terrorban tartja volt családját, sőt feljelentette gyermeke anyját. Pedig Annamari mindent megtett, hogy az apa akkor lássa gyermekét, amikor szeretné.

„A fiunk születése óta többször is hazamentünk Erdélybe, természetesen ő tudott erről, fényképeket küldtem neki, és tudta, szüleim háza nyitva áll előtte – folytatta Dancs Annamari. – Ennek ellenére ő feljelentett engem, hogy kiloptam a fiunkat az országból, és idegenekre bíztam. Nagyon megdöbbentem, mert mi csak hazamentünk a szüleimhez, akiket ismer és szeret a gyermekünk… Állandóan zaklat, követelőzik a jogait hangoztatva, és elfeledve kötelezettségeit. Amiben csak tud, akadályoz, lehetetlenné akarja tenni az életemet. Egy év alatt oda jutott a kapcsolatunk, hogy zsarol, fenyeget, feljelent… Soha nem hittem volna! De nincs félnivalóm, nincs mivel zsaroljon engem!"

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?