HŰHA

Így ünnepel a stáb, megszólalt az Oscar-díjas magyar film készítője

A 2017-es Oscar-díj-átadó újra emlékezetes lehet a magyarok számára, a Mindenki ugyanis besöpörte a díjat. A film vágója elmondta, hogy mi történik az átadó után.
  • Szerző: Ripost

Újabb magyar film ért el elképesztő sikert a Saul fia után, a Mindenki ugyanis megkapta a legjobb rövidfilmért járó Oscart. A díjátadó után Csillag Manó, a film vágója mesélt az ünneplésről a Duna TV műsorában.

Már a jelöléstől is nagyon büszke volt a stáb, a díj elnyerése pedig olyan siker, amelyet egyből nem is tudnak felfogni:

Nehéz értelmeset mondani ezek után

Örülünk neki, de nem a mai nap fogjuk megérezni, hagyunk neki időt, hogy leessen."

Erre csak egy nap áll a Mindenki készítőinek rendelkezésére, hiszen utána repülőre szállnak, és hazajönnek. Vár azonban még rájuk a gála utáni ünneplés. A hivatalos buli után pedig akár Elton John partijára is eljuthatnak, de volt már alkalmuk Stinggel is találkozni.

"Ha minden jól megy, akkor kapunk meghívást egy elég nagy rendezvényre" - mondta Csillag Manó, majd szerényen hozzátette: "Elton John rendezi..."

Csillag Manó azt is elmondta, hogy amikor bejelentették, hogy a díjat megnyerték,

mindenkinek lemerült a telefonja a gratulációktól.

A vágó is kiemelte azt, amit már Deák Kristóf rendező is, hogy a gyerekek szerepe a legfontosabb a filmben és a való életben is, hiszen

a gyerekek azok, akik tényleg meg tudják változtatni a világot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?