HŰHA

Így lehetsz a világ legvonzóbb nője!

Angelina Jolie arcát, Katalin hercegné szabályos orrát és a gyönyörû Keira Knightley szemhéját akarja a legtöbb páciens a plasztikai sebészeknél.
  • Szerző: HG

Ez derült ki egy angol plasztikai sebész tanulmányából, és ha teheted, ezek tudatában készülj a hétvégi bulira! Ha plasztikai sebészhez rögtön nem is futhatsz, sminktrükkökkel elérheted, hogy minél jobban hasonlíts a világ legtökéletesebb arcára.

Az adatokat egy nyugat-londoni plasztikai sebész, Dr. Julian De Silva bocsátotta a sajtó rendelkezésére, aki 1000 páciense kérése alapján állította össze, hogy milyen is a hibátlan női arc.

Szinte mindenki Angelina Jolie csodás járomcsontjára vágyik, amit elérni gyakorlatilag lehetetlenség

- mondta a Yahoo-nak a sebész.

A részleteiben pedig így áll össze a hibátlan szépség:

Szinte az összes nő Katalin hercegné mértani szabályossággal metszett orrát akarja, de mivel az ő szemöldöke túl sűrű, Jennifer Lopezét kérik mellé.

Különös módon nem Jolie, hanem Penélope Cruz ajkai a legkelendőbbek. Reese Witherspoon hamvas arcbőre a legnépszerűbb, mert rajta nem fog a kor. Homlokban viszont Miley Cyrus a nyerő, mert az a páciensek szerint olyan mint a görög szobroké.

Az adatok alapján Selena Gomez álla a legdögösebb, viszont Cher toka nélküli állvonalát még többen irigylik, amin már ki tudja hány sebész dolgozott az elmúlt évek során.

 

És ezeket olvastad már?