HŰHA

Igazi kabaré: Táskája áráért vonulhat börtönbe Aurelio

Meglehetősen érdekesen alakult Aurelio emberrablási ügyének tárgyalása. 180 ezer forintért ítélhetik el akár 9 évre is.
  • Szerző: Buster

Aurelio nem szegény gyerek, hiszen 2014-ben egy új építésű, ma 30 millió forintot érő öröklakást, 10 millió forintot és egy vadiúj autót nyert egy valóságshow-ban. Ezután pedig kezdetét vette tévés karrierje. Volt műsorvezető, szerepelt több show-ban és azóta is rendszeresen látható a képernyőn, amiért tisztes fizetés üti a markát időről időre. Vagyoni helyzetéről egyébként a bíró is kérdezte a kedden kezdődött perben. "Van egy új építésű lakásom, aminek az értéke 30 millió forint, van egy Mercedesem, ami nagyjából 5 millió forintot ér. Televíziós munkákból élek, és van olyan hónap, hogy hatmillió forintot keresek, illetve van olyan is, hogy semennyit”

- mondta a tárgyalóteremben. Ez a jólét látható is rajta, hiszen bár a keddi tárgyaláson viselt öltönye több számmal nagyobb a kelleténél és nem tartozik éppen a drágább kategóriába, a márkás cipő és a táska már annál inkább sokba került.

Az Armani cipője új korában 125 ezer forintot ért, míg a legújabb Gucci táskáját jelenleg is 690 euróért, vagyis 220 ezer forintért lehet megrendelni. De a Ferrari napszemüvegét is átlagban 250 ezer forintért vesztegetik a hivatalos viszonteladók. Ennek fényében felmerül a kérdés, vajon szükség volt- e arra, hogy Aurelio azon a 2017-es októberi estén társaival megkeresse azt a fiatalembert, aki egy nappal korábban egy kocsmában állítólag elemelte 180 ezer forintját. Persze mondhatjuk, hogy elvi kérdés volt, de ha a keddi tárgyalás eredményét nézzük, kijelenthetjük, hogy jobban járt volna, ha azt a pénzt a veszteséglistához írja...

Mivel Aurelio ellen már érvényben van egy felfüggesztett börtönbüntetés egy drogügy miatt, ha most elítélik, mindenképpen börtönbe kell vonulnia!

A %% napilap szerdai számából az is kiderül, mit kapott Aurelio a bíróságon!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?