HŰHA

Igazi botránykönyv: Berki mindenkit megaláz

Berki Krisztián elszabadult hajóágyúként lő mindenre és mindenkire maga körül. Még Ambrus Attila megfontoltsága sem képes arra, hogy kulturált mederben tartsa.
  • Szerző: Buster

Sokan várták már a csütörtökön megjelent Rosszfiúk Ázsiában című könyvet, melyben elvileg Berki Krisztián és a Viszkis mesél a TV2 Ázsia Expresszében átélt kalandjaikról. Ám emellett mindenkibe belerúgtak, akit csak értek, aki csak eszükbe jutott. Berki, összességében nem létező embereknek titulálta a teljes szereplőgárdát. Sőt vérig sérti azokat is, akiknek egyébként milliókat ígért, ha győzelemre segítik, majd a mai napig egy fillért sem fizetett nekik.

Megyeri Csilláról azt mondja, hogy nem tud három értelmes mondatot elmondani, Kulcsár Edinát és kedvesét pénzéhesnek nevezi. Ugyanakkor nem kíméli R Kárpáti Pétert és a lányát sem. Előbbit bukott színészként említi, míg a lányát könnyűvérű nőként állítja be pusztán azért, mert a F1-nél hoszteszkedik. De persze itt nem áll meg, Fésűs Nelly szerinte egy vándorszínész, aki sem énekben, sem játékban nem mutat tehetséget, partnerét Muri Enikőt pedig „mogyoróagyú” énekesnőnek hívja. És még csak a könyv felénél járunk…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?