HŰHA

Ifjabb Klapka György vallomása: Én egy nyugodt milliomos vagyok!

A családnak sikerült megállapodnia a hagyaték ügyében, az Aranyember legidősebb fia elárulta, elégedetten távozhatott a tárgyalásról.
  • Szerző: Ripost

Közel féléves procedúra zárult le kedden a Klapka György családjának életében, amikor az örökösök megállapodtak az Aranyember hagyatékát illetően. Az öt gyermek és Klapka özvegye jókedvűen távozott a jegyzőtől, mert mindegyikük számára előnyös megállapodás született.

„A hagyatéki eljárás sikeres volt, a családból mindenki elégedett” – nyilatkozta a %%-nak Klapka legkisebb lánya, Sandy.

A megállapodás részleteiről egyelőre semmit nem árultak el a családtagok, az viszont biztos, hogy nem teljesítették Klapka végakaratát.

Az Aranyember januári halála után előkerült végrendeletben ugyanis Klapka két gyermeke is előnytelen helyzetbe került: a családfő, Koltai Mari színésznőtől született gyermekét, ifjabb Klapka Györgyöt kizárta a végrendeletéből, Mary Zsuzsitól született fiát, Christiant pedig arra kötelezte, hogy DNS-vizsgálattal bizonyítsa, hogy a vér szerinti rokona.

A végakarat tartalma az egész családot megdöbbentette, főleg, hogy a tét nem volt kicsi: 2 milliárd forintot kellett elosztani úgy, hogy sem a gyermekek, sem az özvegy számára ne legyen kifogásolható az ügy végkimenetele. A helyzetből Klapka legidősebb fia, ifj. Klapka György jöhetett volna ki a legrosszabbul, hiszen ő évek óta semmilyen kapcsolatban nem állt az apjával. 

Ám a helyzet megoldódott, György pedig boldog mosollyal az arcán léphetett ki a jegyző irodájából.

 „Most már egy nyugodt milliomos vagyok!” – viccelődött nevetve, hamisítatlan Klapka György-stílusban.

Hogy mit mondott még az ügyről ifjabb Klapka György, elolvashatod a csütörtöki %% napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?