HŰHA

Idősebb nő zaklatta szerelmével a jóképű magyar színészt

A népszerû sztárért asszonyok ezrei rajonganak, ám akadnak közöttük olyanok, akik átlépnek egy bizonyos határt.
  • Szerző: ripost

Kellemetlen esetről számolt be Nagy Sándor színész. A hírességért rengeteg nő rajong, ám nem mindenki éri be egy közös fotóval vagy egy aláírással. 

Nemrégiben volt egy nála sokkal idősebb nő, aki szerelmével üldözte a színészt. Sándor hiába próbálta eleinte kedvesen jelezni, hogy nem nyitott az udvarlásra, a nő nem értett a szóból.

"Alapvetően kedves sorokat kapok a köve­tőimtől, de volt már példa túlzott rajongásból adódó zavaró bejegyzésre is. Korábban egy idősebb hölgy erőszakosan üldözött a szerelmével egy közösségi oldalon, kellemetlen üzeneteket és képeket küldözgetett. Igyekeztem az elején toleránsan kezelni, finoman jelezni neki, hogy ez így nincs rendjén, ám csak nem hagyta abba a zaklatást, így erélyesen kellett beleállnom a helyzetbe, és keményen fellépni ellene. Ezt már az Adagio együttes idején meg kellett tanulnom, hiszen számtalan romantikus dalunk volt, egy-egy koncert után jöttek is a hölgyek aláírást kérni vagy fotózkodni, és meg kellett húzni egy vonalat, mert néhányuknak a kisujjam helyett már a karom kellett volna" - mondta el a Borsnak a színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?