HŰHA

Idősebb lány vette el Paudits Béla szüzességét

Sorozatunk első részében kiderült, milyen gyermekkora volt Paudits Bélának. Felnőttként már több szerencséje volt a Jászai Mari-díjas színésznek. A lányok kedvelték őt az intelligenciájáért, ám ő sosem vonzódott a szexualitáshoz.
  • Szerző: ripost

Paudits Béla csenevész kisfiúból szép arcú, nyurga fiatal férfivé vált. Bár eleinte senki nem hitt abban, hogy az ipari szakközépiskolából felveszik a Színművészetire, végül teljesült az álma.

Mivel otthon értelmiségi környezetben nőtt fel, csak úgy szívta magába a történelmet és a földrajzot, jó beszédkészsége és intelligenciája hamar a nők kedvencévé tette. Õ azonban nem olyan volt, mint az átlagos férfiak. Sem kamaszként, sem pedig felnőttként nem izgatta őt a szexualitás.

A szüzességét viszonylag későn, tizennyolc évesen veszítette el egy házibuliban, ahol egy idősebb lány erőltette az aktust.

Azt mondhatnám, szinte megerőszakolt

- mondta el a könyvében a színész.

A kötetben azt is bevallotta, hogy tudomása volt arról, hogy a közvélemény őt homoszexuális férfiként tartja számon.

"Az biztos, hogy az én értékrendem, amit felállítottam az életben, eltér a mások által megszokottól. Belőlem hiányoznak a férfivonások, legalábbis a macsóság terén. (...) Hiába volt barátnőm, feleségem, élettársam, az emberek azt hitték, ezeket a kapcsolatokat csak alibinek használom. Ez nem igaz." 

Paudits állítja, a szexhez való viszonya annak köszönhető, hogy szinte kívülről látta magát aktus közben, és annyira nem volt kibékülve a látvánnyal, hogy ha tehette, inkább nem vetkőzött le mások előtt.

Sorozatunk harmadik részében kiderül, ki volt az a férfi, akire a színész élete utolsó percéig feltétel nélkül számíthatott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?