HŰHA

Ide jutottunk, a neten osztja egymást Tenya és Frida - Videó

Frida kiakadt a színész reggeli nyilatkozatán.
  • Szerző: SV

Pintér Tibor és Rubos Frida kapcsolata leginkább a hullámvölgyekről szólt, a színész azonban ezt megelégelte, és szakított fiatal barátnőjével. Tenya elmondása szerint ez nem egy klasszikus szakítás volt, nem haraggal váltak el egymástól, bár a lány nehezen dolgozta fel a történteket.A színész óvni szeretné magától Fridit, úgy gondolja, sosem tudta boldoggá tenni.

"Valóbban szakítottunk, de ez nem klasszikus szakítás volt, nem haragvós. Frida nagyon értékes ember, nekem pedig hagynom kell, hogy boldog és szabad ember legyen. Õ ezt most nagyon nem érti, nem hiszi, de óvom Pintér Tenya összes marhaságától. Nem fogadta jól, de megpróbálom elmondani többször, mitől lesz ez jó neki. Egy gyereknek sem tudjuk elmondani, miért vesszük el tőle a matchboxot, a legszeretettebb játékát" - mesélte Tenya a FEM3 Café műsorában, ám arra nem számított, hogy Frida reagál az elmondottakra.

"Most, hogy a volt párom kijelentette egy reggeli műsorban, hogy újra szingli, amit direkt hangsúlyozott is, úgy gondolom reagálok a történtekre. Az, hogy gyereknek nevezett, az elég gáz. Egy fiatal nő vagyok, akinek rengeteg dolgot kell még tanulnia az életben.

A másik, hogy gazdaságilag sokat tett értem... Igen, nagyon sokat segített, de nem ezért voltam vele

- mérgelődött Fridi, majd folytatta.

"Õ szakított velem, nem én vele. Én szerettem volna helyrehozni a dolgokat. De elfogadom a  döntését, bár nekem ez fáj, de majd az idő segít."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@fridirubos) által megosztott bejegyzés,

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?