HŰHA

Hujber Feri üzent a rendőröknek: Nem mernek hozzám nyúlni, félnek!

Hujber Feri nem szégyelli magát, sőt poénkodik a Facebook-oldalán azon, hogy a rendőrök drogot találtak nála. Pedig nagyobb bajban van mint hinné...
  • Szerző: Buster

Bár többen féltik Hujber Ferit, ő egyszerűen viccet csinál a botrányból, noha kábítószer-birtoklásért akár két év börtönt is kaphat. Kivéve, ha vállalja azt a minimum hat hónapos elterelő kezelést, amin a drogfogyasztóknak segítenek leszokni.

Feri azonban köszöni szépen, nem kér a segítségből, legalább is erre utal az egyik Facebook-posztja, amelyben egy rajongója azt írja neki: könnyen lehet, hogy egyszerre kezdik el a kezelést.

Én nem megyek Kicsim..! Sose mernek hozzám nyúlni. Félnek. Jól teszik

– üzent a rendőröknek a színész. De nem ez az egyetlen botrányos kijelentése. Olyan posztja is volt, amelyben kijelentette:

A fű nem drog

A színész oldalán szüntelenül záporoznak a hozzászólások. Volt olyan ismerőse, aki kommentjében felajánlotta Ferinek, hogy ugorjon át hozzá, ha szeretne egy kis füvet szívni. A színész boldogan lájkolta a hozzászólásokat. A %% napilap keddi számából az is kiderül, mi várhat makacsságáért a színészre, és viselkedése miként hathat két kiskorú gyermekére.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?