HŰHA

Hűha, a magyar luxusfelség nem szégyenlős: falatnyi bikinre vetkőzött

Csősz Bogi igazán büszke lehet magára. Elképesztő formában van!
  • Szerző: Ripost

Szexi fotóval lepte meg a rajongóit Csősz Bogi! A luxusfeleség hamarosan visszatér a képernyőre, ezért úgy döntött, megmutatja, mire számíthatnak a nézők. Bogi egy bikinis fotót tett közzé az Instagram-oldalán, aminek a férfi rajongói örülhetnek a legjobban, hiszen a fürdőruha nem takar túl sok mindent a dögös hírességből.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

A Feleségek luxuskivitelben sztárja igazán büszke lehet magára, hiszen kifogástalan az alakja. Ez nem is csoda, ugyanis rendszeresen edz. Még a karantén alatt sem mondott le a mozgásról, egy személyi edző segíti őt online.

“The happy man is the one who has a healthy body, a wealthy soul and a well educated nature” - Thales In ancient Greece the most impressive is that training was a total discipline, combining elements of biology, physiology, ergometry and sports medicine, and was fully integrated with philosophy and politics. 🤓 "A boldog ember az, aki egészséges testtel, gazdag lélekkel és jól nevelt természettel rendelkezik.“ Ezt állítja a Milétoszi Thalész, a hét bölcs egyike, a matematika és filozófia atyja, a legkorábbi görög természetfilozófus. Az ókori Görögországban a leglenyűgözőbb az, hogy a testedzés teljes tudományág volt, a biológia, a fiziológia, az ergometria és a sportgyógyászat elemeit ötvözve, teljes mértékben egyesítve a filozófiával és a politikával. 📜 #felesegekluxuskivitelben #feleségekluxuskivitelben #viasat3 #április20 #premier #therealhousewivesofhungary #premiere #3season

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?