HŰHA

Hoppá, sokan ezt gondolják Horváth Tamás és a TV2 szakításáról

A nézők többségének alaposan megvan a véleménye. Sokak szerint Tamással az utóbbi időszakban kissé elszaladt a ló.
címkék:
  • Szerző: Doris

Horváth Tamás korábban ezer szállal kötődött a TV2-höz, hiszen nemcsak a 2017-es Sztárban Sztárt nyerte meg, de a 2018-as A Nagy Duettben is első lett Balázs Andival.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Ezt követően, egész pontosan 2019-ben pedig zsűritagnak hívták a Sztárban Sztár leszek!-be, Bereczki Zoltán, Tóth Gabi és Pápai Joci mellé.

Az énekes és a csatorna viszonya kifogástalan volt, egészen a tavalyi Dancing with the Stars-ig, ahol Tamás kifejezetten jól teljesített a parketten, majd furcsa dolog történt. Nem jelent meg a táncos műsor hetedik adásában, a távolmaradását pedig egy Facebook-posztban magyarázta: szerdán, táncpróba közben elesett és fejsérülést szenvedett. Az énekes egy szelfit is lőtt a mentőből, talán bizonyítékul.

Tamás ezután már vissza se tért, amiről a táncpartnere, Sipos Viktória sem tudott. A rejtélyes ügy okáról több pletyka is szárnyra kapott, olyan verzió is akad, ami szerint Tamás felesége, Andrea féltékeny lett a táncpartnerre.

A Bors szombat reggel számolt be arról, hogy bár idén is lesz Sztárban Sztár leszek!, a csatorna már nem számol Tamással.

A hír meglehetősen nagy vihart kavart az interneten, a kommentelők többsége egyetért a csatornával. Szerintük Tamással az elmúlt időszakban kissé elszaladt az a bizonyos ló.

„Nagyon helyes, az utóbbi időben beképzelt lett, azt hiszi, akkora sztár, hogy neki mindent lehet.”

Meg is érdemli. Elszaladt a ló vele, egy papucska....”

„Egy biztos, hogy táncolni azt nem tud. Semmi mást nem csinált, mint rohangált össze meg vissza és játszotta a macsót,de minek?”

Ilyen és ehhez hasonló kommentek keringenek a neten, de valaki csak ennyit írt:

Hallelujaaaaa.”

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?